collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Statistik

  • stats Total Members: 11863
  • stats Total Posts: 460349
  • stats Total Topics: 7807
  • stats Total Categories: 12
  • stats Total Boards: 101
  • stats Most Online: 441

Selamat Datang ke Forum Ratuhati.com!

Sila BACA ADAB dan SYARAT FORUM

Sila daftarkan diri tuan/puan sebelum mula berforum. Pendaftaran portal ratuhati.com dan forum ratuhati adalah berlainan. Jika telah mendaftar, semak email untuk pengesahan dan teruskan langkah pengaktifan. Semak folder SPAM jika tiada di dalam inbox. Kemudian baru boleh login. Baca selanjutnya tentang pendaftaran di sini

Baca dan patuhi peraturan dan adab forum supaya keharmonian forum kita terpelihara. Selamat berforum.


Terima kasih
May 21, 2015, 11:10:28 AM by hidayahamir | Views: 70 | Comments: 1

hye mummies,,
sape ada masalah mcm sy ni,, share info skit.. ;D

sy masa preggy mmg x naik berat mendadak sgt.. dr mula sampai 9 bulan ...
May 20, 2015, 09:29:40 PM by azzaleaB | Views: 136 | Comments: 1

Salam semua, ada yg bole share x zikir atau doa2 supaya suami kembali sayang, dan lupakan org ke 3. Suami saya jatuh cinta dengan gro berbangsa filipi...
May 19, 2015, 04:21:16 PM by moon | Views: 96 | Comments: 4

nak tanya la ibu-ibu ratu hati di sini ada tak yang sunat anak lelaki bawah umur 6 tahun. ibu-ibu guna cara apa untuk sunat..anak meragam tak. luka su...
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 17

* Balasan Terbaru

topic Rumah Sembang Kelab BBT (Body Basal Temperature Part 11)
[Ingin Hamil]
k.lynn yang baik hati lagi disayangi
Today at 10:58:50 AM
topic ..berat badan mempengaruhi faktor kehamilan ke?..
[Ingin Hamil]
ladyfyna
Today at 09:40:34 AM
topic KELAB IBU HAMIL EDD JAN/FEB/MAC 2016
[Kelab Ibu Hamil]
moon
Today at 07:55:56 AM
topic NAK BABY 2016 a.k.a NB2016
[Ingin Hamil]
moon
Today at 07:52:36 AM
topic UPT negatif, tetapi hamil
[Ingin Hamil]
vdayyu
Today at 07:23:19 AM
topic KELAB IBU HAMIL EDD OKT/NOV/DIS 2015
[Kelab Ibu Hamil]
Bungaapril
Today at 02:05:16 AM
topic Tanda-tanda ovulasi
[Ingin Hamil]
HaNa9779
Today at 01:14:37 AM
topic ambil clomid utk hamil
[Ingin Hamil]
ladyfyna
Yesterday at 08:39:28 AM
topic Berbekam darah atau berbekam angin
[Masalah Fertiliti dan Rawatan]
marlina
Yesterday at 02:07:42 AM
topic Pernah tak rasa nak jauhkan diri daripada orang yg dh ada anak?
[Ingin Hamil]
ira90
May 22, 2015, 11:56:40 PM
topic Nak bertanya
[Pemakanan]
ain@anje
May 22, 2015, 08:34:04 PM
topic Kongsi Entri Terbaru Dari Blog Anda
[Web, Blog dan Laman Sosial]
sweetsour
May 22, 2015, 05:07:28 PM
topic OPK untuk mengesan ovulasi..
[Ingin Hamil]
Puan Lola
May 22, 2015, 04:14:24 PM
topic Peluang untuk hamil bagi Azoospermia
[Ingin Hamil]
syafiqahD
May 22, 2015, 03:46:22 PM
topic Tidak period tapi senggugut
[Masalah Fertiliti dan Rawatan]
rose8118
May 22, 2015, 03:29:04 PM
topic nak dapat anak pertama susah..nak dapat anak kedua pun susah..
[Ingin Hamil]
rose8118
May 22, 2015, 02:52:48 PM
topic 5w3d...Sudah dapat dikesan UPT ke?
[Ingin Hamil]
mamanuha
May 22, 2015, 11:16:40 AM
topic Uban
[Kesihatan Umum]
rose8118
May 22, 2015, 10:52:53 AM
topic Siapa Ada Akaun Instagram?
[Web, Blog dan Laman Sosial]
Cikpuan siti
May 22, 2015, 10:18:35 AM
topic JOM TUKAR2 LINK......
[Web, Blog dan Laman Sosial]
Cikpuan siti
May 22, 2015, 10:10:36 AM
topic berat naik lepas habis pantang
[Bersalin & Dalam Pantang]
rose8118
May 22, 2015, 09:21:13 AM
topic makan apa untuk regularkan haid..
[Ingin Hamil]
rose8118
May 22, 2015, 08:09:48 AM
topic sunat anak lelaki bawah 6 tahun
[Kesihatan & Perkembangan]
dja hasri
May 22, 2015, 12:23:00 AM
topic Terlampau berurut effect rahim ke?
[Ingin Hamil]
rose8118
May 21, 2015, 03:05:39 PM
topic Bajet dan Persiapan untuk Memasuki Rumah Baru
[Rumah dan Laman]
f_aif
May 21, 2015, 02:02:49 PM

IKLAN PENAJA

* Penafian

Semua yang ditulis dalam forum ini adalah pendapat serta pengalaman peribadi penulis itu sendiri dan ianya tidak semestinya benar dan boleh dipakai untuk orang lain. Pihak Ratuhati.com tidak bertanggungjawab atas kesalahan maklumat atau kerosakan atau kemudaratan yang disebabkan olehnya. Sebarang masalah berkaitan perubatan, perundangan dan sebagainya, sila dapatkan khidmat professional. Ratuhati juga tidak bertanggungjawab atas segala transaksi melibatkan wang di kalangan ahli. Terima kasih.

* Pesan Memesan

Selamat berforum. Sila ikuti adab berforum berikut supaya keharmonian terpelihara:
1. Gunakan bahasa yang baik, elakkan ejaan SMS.
2. Elakkan provokasi, mencela, mengutuk.
3. Berlapang dada dengan perbezaan pandangan.
4. Tidak dibenarkan meletakkan iklan tanpa izin.
4. Elakkan membalas dengan hanya smiley atau satu perkataan sahaja.
Senarai ini akan ditambah/ disunting lagi. Terima kasih  :)