collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Siapa Online

  • Dot Guests: 60
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 4
  • Dot Users Online:

* Statistik

  • stats Total Members: 11743
  • stats Total Posts: 458001
  • stats Total Topics: 7773
  • stats Total Categories: 12
  • stats Total Boards: 101
  • stats Most Online: 441

Selamat Datang ke Forum Ratuhati.com!

Sila BACA ADAB dan SYARAT FORUM

Sila daftarkan diri tuan/puan sebelum mula berforum. Pendaftaran portal ratuhati.com dan forum ratuhati adalah berlainan. Jika telah mendaftar, semak email untuk pengesahan dan teruskan langkah pengaktifan. Semak folder SPAM jika tiada di dalam inbox. Kemudian baru boleh login. Baca selanjutnya tentang pendaftaran di sini

Baca dan patuhi peraturan dan adab forum supaya keharmonian forum kita terpelihara. Selamat berforum.


Terima kasih
eleynakhazali
Yesterday at 03:34:06 PM by eleynakhazali
Views: 38 | Comments: 0

"aduh...penatnya la..malam tadi baby asyik bangun nak menyusu je"

"aaarrrgghhhhh!!!! stress! stress! baby dah keluar pun berat tak turun tu...
April 17, 2015, 01:57:12 PM by faiq1806 | Views: 137 | Comments: 2

As salam... saya nak bercerita kisah saya dan suami. Saya tiada tempat meluah perasaan... nak cerita pd keluarga tak sampai hati... saya sudah berkahw...
knurula
April 16, 2015, 12:03:07 PM by knurula
Views: 103 | Comments: 5

salam.saya nak tanya.sebelum ni pernah gugur 2 kali..
Sekarang dah pregnant kali ke 3,dah 7 bulan..
tunggu masa je lg berapa bulan lagi. yan...
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 17

* Balasan Terbaru

topic Shaklee
[Mengenai Forum]
analis
Today at 12:09:04 AM
topic IVF - Do and Dont's
[Ingin Hamil]
nora dora
Yesterday at 10:43:02 PM
topic UPT selepas IUI
[Ingin Hamil]
jazmine
Yesterday at 09:48:25 PM
topic NAK BABY 2016 a.k.a NB2016
[Ingin Hamil]
Zinnirah (Haslina)
Yesterday at 08:46:49 PM
topic Rumah Sembang Kelab BBT (Body Basal Temperature Part 11)
[Ingin Hamil]
Zinnirah (Haslina)
Yesterday at 08:44:12 PM
topic krim hamil furmon
[Ingin Hamil]
syafiqahD
Yesterday at 08:38:05 PM
topic OPK untuk mengesan ovulasi..
[Ingin Hamil]
nirikays
Yesterday at 08:33:07 PM
topic berapa lama baby kenyang bila start makan solid food?
[Pemakanan Bayi]
farasat
Yesterday at 05:12:58 PM
topic brape bulan pantang bersama suami lepas bersalin ye?
[Suami Isteri]
farasat
Yesterday at 05:11:09 PM
topic KELAB IBU HAMIL EDD OKT/NOV/DIS 2015
[Kelab Ibu Hamil]
syafiza
Yesterday at 03:35:45 PM
topic SET BERPANTANG SUPER OHSEM
[Bersalin & Dalam Pantang]
eleynakhazali
Yesterday at 03:34:06 PM
topic Set Ikhtiar Zuriat
[Ingin Hamil]
eleynakhazali
Yesterday at 09:20:14 AM
topic Re: Delay period Berapa Hari Baru Anda Dapat +ve ye?
[Kehamilan]
nouzz
Yesterday at 01:32:20 AM
topic 5w3d...Sudah dapat dikesan UPT ke?
[Ingin Hamil]
jesminsofee
April 17, 2015, 09:25:53 PM
topic Suami memikat sepupu...
[Suami Isteri]
faiq1806
April 17, 2015, 09:02:08 PM
topic Kemungkinan boleh bersalin awal ?
[Kelab Ibu Hamil]
knurula
April 17, 2015, 08:29:55 PM
topic OVULATION TEST & PREGNANCY TEST 4MM MURAH!!!--www.facebook.com/deaifamarketing--
[Produk dan Servis]
deaifa
April 17, 2015, 05:41:44 PM
topic Untuk naikkan berat badan anak...?
[Pemakanan Kanak-kanak]
Janna
April 17, 2015, 04:17:34 PM
topic Diuji lambat dapat zuriat
[Pemakanan]
mrs kawe
April 17, 2015, 09:38:58 AM
topic Ada bengkak/biji pada ketiak sblm due period-siapa pernah alami?
[Suami Isteri]
nora dora
April 16, 2015, 12:39:12 PM
topic ?
[Kelab Ibu Hamil]
mawar_adam
April 16, 2015, 11:56:15 AM
topic Jamu Zuriat - Yusuf & Zulaikha (Edaran Teratak Jamu Kampung)
[Pemakanan]
yayarin
April 16, 2015, 10:00:43 AM
topic SHAKLEE - ibu mengandung, bersalin, menyusu dan cantikkan kulit
[Produk dan Servis]
arnisya
April 16, 2015, 09:00:29 AM
topic Sedih 2 tahun kawen belum ada pengikat kasih..
[Suami Isteri]
nora dora
April 15, 2015, 11:02:22 PM
topic Kelab Ibu yang Pernah Keguguran - KIPK
[Keguguran]
Anisha
April 15, 2015, 10:02:58 PM

IKLAN PENAJA

* Penafian

Semua yang ditulis dalam forum ini adalah pendapat serta pengalaman peribadi penulis itu sendiri dan ianya tidak semestinya benar dan boleh dipakai untuk orang lain. Pihak Ratuhati.com tidak bertanggungjawab atas kesalahan maklumat atau kerosakan atau kemudaratan yang disebabkan olehnya. Sebarang masalah berkaitan perubatan, perundangan dan sebagainya, sila dapatkan khidmat professional. Ratuhati juga tidak bertanggungjawab atas segala transaksi melibatkan wang di kalangan ahli. Terima kasih.

* Pesan Memesan

Selamat berforum. Sila ikuti adab berforum berikut supaya keharmonian terpelihara:
1. Gunakan bahasa yang baik, elakkan ejaan SMS.
2. Elakkan provokasi, mencela, mengutuk.
3. Berlapang dada dengan perbezaan pandangan.
4. Tidak dibenarkan meletakkan iklan tanpa izin.
4. Elakkan membalas dengan hanya smiley atau satu perkataan sahaja.
Senarai ini akan ditambah/ disunting lagi. Terima kasih  :)