collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati  (Read 172408 times)

Offline firhan

  • Delima
  • *
  • Posts: 609
  • Suka? +3/-0
  • Allah adalah sebaik-baik perancang
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #475 on: June 05, 2012, 10:23:08 AM »
Salam...saya baru lg dalam forum ni....untuk pengetahuan semua saya dah kahwin slama 1 thn 3 bulan....tp sampai sekarang blm ada rezeki untuk pregnant lagi.....sedih tp kena redha, ada hkmah atas segala ujian Allah.. :)...semalam saya ada pergi hashimee homeopathy..Ust Ibrahim, anak Dr hashimee ada bgtau jgk telur, soya n makanan atau minum yanh dibungkus dgn plastik cuba elakkan..kafein pn x blh....pasal telur n soya tu kiranya kicap n kek pun x blh jgk la kan...

Salam mama izfa..
X sure pulak pasal telur & kek tu coz Dr yg firhan gi tu xde pulak cakap elakkan mkn benda2 mcm tu..cuma Dr tu just suruh letak ubat tu jauh2 dari myk angin & myk wangi je..
Mybe lain Dr lain caranya kot..

Offline mawaddah

  • Topaz
  • *
  • Posts: 21
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #476 on: June 06, 2012, 10:54:16 AM »
Sabar ye Allurza... anggap sahaja semua tu ujian dan dugaan yg Allah beri..

em mawaddah baru je lepas jumpa dengan DR hari ahad tempoh hari. Lepas scan rambut macam biasa DR bagitau yg saya hanya tinggal 2% sahaja yg tinggal. sebelum ni saya ada masalah dalam 12% di saluran rahim sebelah kiri. macam ada lendir/tersumbat macam tu. Alhamdulillah ada pengurangan.. Dr pun ada tanya apa perubahan sebelum mkn ubat n skrg.  saya cakap period saya kali ni tak sakit sengugut dah. then macam sekejap je. hari pertama cuma tompok2 coklat je. hari ke-2 memang penuh pad. hari ke-3 sikit2. hari ke4 dan ke-5 dah kering.

Hubby pula DR cakap dah meningkat 50 juta sperma. sebelum ni 30 juta. Alhamdulillah.. :) 
harap ada rezeki bulan ni. ikutkan period isnin depan. ini pun dah macam kembung2 perut n terasa denyut2 kat bawah perut je rasa hehe  :P

Offline Mama Izfa

  • Topaz
  • *
  • Posts: 10
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #477 on: June 06, 2012, 11:02:51 AM »
Salam firhan n mawaddah...

Firhan, Ust Ibrahim tu cakap, tlr ada suntik hrmon, blh ganggu kesuburan kita...dia cakap kalau nak mkn tlr jgk, makan tlr aym kmpung...

Mawaddah dh brp kali jmpa homeopathy?...mwaddah ikut btl2 ke pantang?

Offline firhan

  • Delima
  • *
  • Posts: 609
  • Suka? +3/-0
  • Allah adalah sebaik-baik perancang
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #478 on: June 06, 2012, 11:08:10 AM »
Salam firhan n mawaddah...

Firhan, Ust Ibrahim tu cakap, tlr ada suntik hrmon, blh ganggu kesuburan kita...dia cakap kalau nak mkn tlr jgk, makan tlr aym kmpung...

Mawaddah dh brp kali jmpa homeopathy?...mwaddah ikut btl2 ke pantang?

o yeke..btl jgk kan..pas ni kena kurangkan mkn telur la nmpknye..hehe..

Offline Mama Izfa

  • Topaz
  • *
  • Posts: 10
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #479 on: June 06, 2012, 12:32:45 PM »
aah firhan...kena kurgkan la... :)..soya pun kna kuragkan, kicap saya tak pasti tp still soya kan....kicap susah sikit nak avoid..tp demi baby, usahakan jugak.. :D

Offline mawaddah

  • Topaz
  • *
  • Posts: 21
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #480 on: June 07, 2012, 09:54:03 AM »
hehe mawaddah baru 2 kali jumpa DR hashimee tu. em tentang pantang makanan tu memang saya cuba btl2 untuk elak dari makan unsur soya macam air soya, tauhu, isi tauhu tu.. tapi kalau kicap tu memang agak susah gak nak elak kalau beli makan kat luar. tapi kalau masak sendiri memang saya tak guna kicap. telur pun camtu juga. memang saya elak dari makan.sebab ada suntik hormon dan akan ganggu kesuburan. masa mula2 tu seksa gak hehehe  :P

Mama Izfa dan firhan dah berapa kali jumpa DR ye? setakat ni ada apa2 perubahan tak lepas makan ubat? bole kita share2 kat sini kan hehe  ;D

Offline firhan

  • Delima
  • *
  • Posts: 609
  • Suka? +3/-0
  • Allah adalah sebaik-baik perancang
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #481 on: June 07, 2012, 10:10:00 AM »
Mama Izfa dan firhan dah berapa kali jumpa DR ye? setakat ni ada apa2 perubahan tak lepas makan ubat? bole kita share2 kat sini kan hehe  ;D

sy dah 2x gi homopati ni..so far byk jugak perubahan esp pd hubby..tp semuanya 18SX la..hehe..malu nk citer..  ;D

mawaddah pulak mcm mane? :)

Offline Mama Izfa

  • Topaz
  • *
  • Posts: 10
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #482 on: June 07, 2012, 03:56:59 PM »
saya baru skali jumpa.....stkt ni xda rs prubhn apa2 lg...mybe sbb baru kot.....tp dua tiga hari ni ada jgk rasa lenguh2 bdn n mcm ada angin sikit..xtahu la kesan ubt ke kebetulan... :D

Offline mawaddah

  • Topaz
  • *
  • Posts: 21
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #483 on: June 07, 2012, 04:04:55 PM »
hehe hubby mawaddah pun cmtu juga. nak cite malu lak hehe. tapi faham maksud tu..ehehe  :P

takpe Mama Izfa..mawaddah pun camtu juga dulu. insyaAllah bila dah masuk ubat botol c.. atau bulan ke-2 nanti akan nampak perubahan tu sikit demi sikit.. yang penting kita sama2 ikhtiar ye. 

Mama Izfa dan firhan sebelum ni dah ada pengalaman hamil ke ye?

Offline Mama Izfa

  • Topaz
  • *
  • Posts: 10
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #484 on: June 07, 2012, 04:13:54 PM »
blm pnh hmil lg mawaddah.. :)..msih mencuba...seronok tgk kwn2 dh ada ank.. :)

Offline Kassyah

  • Topaz
  • *
  • Posts: 7
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #485 on: June 07, 2012, 04:22:21 PM »
Salam,

Hi, saya kawan baru yg nak join join dgn club ni.
saya sudah hampir 3 tahun berkahwin tapi masih belum
dikurniakan cahaya mata. doctor yg merawat saya mengesahkan
saya PCOS...saya hendak bertanyakan, ada sesiapa yg mempunyai
masalah sama dgn saya dan telah pun mendapat cahaya mata.
Apa yg anda alami ketika berada di level saya ni....
saya harapkan nasihat dan harapan dari kawan2 semua....

Offline firhan

  • Delima
  • *
  • Posts: 609
  • Suka? +3/-0
  • Allah adalah sebaik-baik perancang
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #486 on: June 07, 2012, 04:42:41 PM »
hehe hubby mawaddah pun cmtu juga. nak cite malu lak hehe. tapi faham maksud tu..ehehe  :P

takpe Mama Izfa..mawaddah pun camtu juga dulu. insyaAllah bila dah masuk ubat botol c.. atau bulan ke-2 nanti akan nampak perubahan tu sikit demi sikit.. yang penting kita sama2 ikhtiar ye. 

Mama Izfa dan firhan sebelum ni dah ada pengalaman hamil ke ye?

belum pernah hamil lagi..huhu..bila la agknye dapat merasa pengalaman tu ye?hehe..harap2 x lama lagi..amin2.. ;D ;D

Offline firhan

  • Delima
  • *
  • Posts: 609
  • Suka? +3/-0
  • Allah adalah sebaik-baik perancang
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #487 on: June 07, 2012, 04:48:11 PM »
Salam,

Hi, saya kawan baru yg nak join join dgn club ni.
saya sudah hampir 3 tahun berkahwin tapi masih belum
dikurniakan cahaya mata. doctor yg merawat saya mengesahkan
saya PCOS...saya hendak bertanyakan, ada sesiapa yg mempunyai
masalah sama dgn saya dan telah pun mendapat cahaya mata.
Apa yg anda alami ketika berada di level saya ni....
saya harapkan nasihat dan harapan dari kawan2 semua....



salam kassyah,

awk blh refer link ni --> http://ratuhati.com/forum/index.php/topic,194.msg3380.html#msg3380

xpun yg ni --> http://ratuhati.com/forum/index.php/topic,5513.msg231810.html#msg231810

Offline maya_cute

  • Delima
  • *
  • Posts: 704
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #488 on: June 08, 2012, 08:52:58 PM »
Salam. Maya dah 2 cycle buat rawatan homeopathy ni, bulan April & Mei. 1st month, dia cakap tiub Maya yang kanan tersumbat 30% & yang kiri 60%. 2nd month, dah kurang kepada kanan 12% kiri 20%. Alhamdulillah. Tapi belum berhasil preggy. Mungkin rezeki Maya bukan dengan rawatan ni.  :'( Skang susah dah nak continue sebab tak boleh balik KL sesuka hati sebab Sabtu pun hubby keje, so takde masa dah. Sekarang usaha cara lain.  ;D

Kawan2 yang lain jangan putus asa ye. InsyaAllah akan ada good news untuk kita. Yang penting, jangan berhenti berusaha & teruskan bertawakal pada Allah.  :)
"Ya ALLAH! Kau kurniakanlah kepada kami dari sisi-MU zuriat yang soleh & solehah. Sesungguhnya ENGKAU Maha Pendengar Doa."

"Ya ALLAH! Janganlah ENGKAU biarkan diriku seorang diri tanpa zuriat. Sesungguhnya ENGKAU sebaik-baik yang mewarisi."

AMIN YA RABBAL 'ALAMIN.

Offline rina30

  • Topaz
  • *
  • Posts: 21
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #489 on: June 15, 2012, 12:30:29 PM »
Salam semua, saya dah hampir dua tahun berubat dgn 2 klinik homoepathy. Nampak gayanya nasib belum menyebelahi kami dua....next week nak try jumpa pakar sakit puan pulak...wish me luck ok....takut sebenarnya....kepada kawan-kawan,jangan putus semangat ya......

Offline maya_cute

  • Delima
  • *
  • Posts: 704
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #490 on: June 17, 2012, 01:50:10 PM »
Rina: Sabar sungguh ye awak sanggup cuba 2 tahun. Kitorang aritu doc homeopati tu cadang try ngan dia 6 bulan tengok berjaya ke tak. Tu pun dah rasa cam lama giler. Tapi memang sebenarnya kalau nak try mana2 rawatan, kena try lama sikit bagi chance tubuh kita bertindak balas. If kejap2 tukar macam2 rawatan, tak sempat jugak badan kita nak kejar. Lagi tingtong ada la. Semoga ada rezeki Rina dengan rawatan lain. InsyaAllah! Amin!
"Ya ALLAH! Kau kurniakanlah kepada kami dari sisi-MU zuriat yang soleh & solehah. Sesungguhnya ENGKAU Maha Pendengar Doa."

"Ya ALLAH! Janganlah ENGKAU biarkan diriku seorang diri tanpa zuriat. Sesungguhnya ENGKAU sebaik-baik yang mewarisi."

AMIN YA RABBAL 'ALAMIN.

Offline shazery

  • Nilam
  • *
  • Posts: 391
  • Suka? +1/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #491 on: July 10, 2012, 03:33:10 PM »
salam.
kwn2 sume nk tanya...ade sesape tak yang berjaya hamil dengan satu tiub fallopio je...coz satu tiub tersumbat n satu lagi dalam keadaan baik pas wt rawatan homeopati ni?
nk mintak share pendapat n pengalaman kwn2 semua ye..
sbb sy tak tau samada nk try iui dulu or homeopati ni...
klu ble sy nak pregnant dengan cara yg natural...tak nak suntik2 msk sperm ni..
,

Offline cikgusmk

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 196
  • Suka? +0/-0
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #492 on: August 05, 2012, 09:11:20 PM »
salam..sya baru lg kt thread ni..tp baca sket2..bleh x share ada x yg buat hemopathy area n9? saya cek blog ada 2 tempat tp takut lak xmemuaskan..

Offline Mama Jay

  • Delima
  • *
  • Posts: 712
  • Suka? +3/-0
  • http://norulez83.blogspot.com/
    • http://produkpelangsingancantik.blogspot.com
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #493 on: August 17, 2012, 08:24:13 PM »
Ape yang Ma Jay nak kongsi ialah rawatan alternatif secara homepati untu merawat kesuburan untuk memoeroleh zuriat. Dahulu, Ma Jay sangat janggal dengan dunia Homepati ini. Sehinggalah seorang rakan Ma Jay, mami bell03 mengesyorkan untuk pergi ke salah sebuah klinik homeopati di Bangi (Perubatan Homeopathy Hassan) di PKNS Bangi. Untukpengetahuan mami bell03 belum sempat abis makan ubat, dia da preggy. Alhamdulillah, kuasa Allah swt kan.

Ma Jay nak kongsi serba sedikit pengalaman pertama berhomeopati ini.  Ma Jay pergi pon sbb ada kawan yang nak pergi sekali. Walau Ma Jay dahulu bunting pelamin masa dapat anak yang sulung, tp kalini untuk mendapatkan anak kedua, macam agak susah nak lekat walau berBD masa waktu yg tepat. Ma Jay risau juga kan.. Jadi, Ma Jay dan 2 lagi rakan pon pergi ke sana. Ma Jay xtau nak cakap ape dengan doktor@Ustaz. Takkan nak cakap nak hamil kan? Kan ke peliktu.

Sekali da masuk, dia suruh duduk dan xperlu beritahu apa2 melainkan letak tapak tangan dan di diagnosis. Dr. (H) Hj Hassan membaca kertas nye dengan peratusan agaknye, dia sebut 20, 40, 60 etc. Ma Jay ada masalah penghadaman n sembelit yang kronik, hati 3% lembab tu fasal efek penghadaman, saraf 80, jantung, buah pinggang dll OK, rahim pon xsihat dia kata. Ma Jay terkejut sangat...

Dia pon nasihat macam2, penghadaman nak elok, jgn makan yg ada asid boric, fast food, processed food, makanan 2-3 haripanaskan, jgn makan. Rendang pon xleh le.. dia senyum.. Aip, sempat uat lawaklak.. Mentang2 dah nak raye. kuikui..

Ha, sebelum tu dia tanya juga history kita. Ada xeksiden, patah2 tulang, miscarriage@abortion, etc. Xingat. huhu.. Tp, ape yg didaignosis, sume betol.. Saraf 80 tu yg menyebabkan badan penat, letih, asyik mengantuk, kelemumur, rambut gugur..

Sekian, wassalam..

Oopsy, cite xabes g rupenye.. Lepas da di diagnosis, Ustaz tu sendiri keluar beri penolong dia ubat ape nak bagi Ma Jay. Kospon xmahal. RM30 sahaja. Ada 4 botol ubat macam guli2 kecil. Dimakan step by step ikut jam. First botol kale hijau. Makan sejam sekali. Dah abis, baru continue bool kedua dan seterusnya. Ubat masa dtg haid, lain pula. Insya'Allah, kita hanya ikhtiar. Sume urusan Allah swt.

Wallahualam..
SESIAPA BERMINAT UNTUK MEMBELI

1.OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) RM1.10
2.URINE PREGNANCY TEST (UPT) RM1
3.SERBUK DEBUNGA KURMA RM 30
4.BUAH ZURIAT RM 7

T&C

Murah!!

Whatsapp 0172182911 (Jehan)

SAYA AKAN AJAR CARA GUNA DAN BILA NAK GUNA SAMPAI ANDA FAMILIAR. KONSULTASI MESRA DR JEHAN.

Offline nurul amin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 55
  • Suka? +1/-0
  • Semoga harapan menjadi kenyataan
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #494 on: August 25, 2012, 11:37:33 AM »
Ape yang Ma Jay nak kongsi ialah rawatan alternatif secara homepati untu merawat kesuburan untuk memoeroleh zuriat. Dahulu, Ma Jay sangat janggal dengan dunia Homepati ini. Sehinggalah seorang rakan Ma Jay, mami bell03 mengesyorkan untuk pergi ke salah sebuah klinik homeopati di Bangi (Perubatan Homeopathy Hassan) di PKNS Bangi. Untukpengetahuan mami bell03 belum sempat abis makan ubat, dia da preggy. Alhamdulillah, kuasa Allah swt kan.

Ma Jay nak kongsi serba sedikit pengalaman pertama berhomeopati ini.  Ma Jay pergi pon sbb ada kawan yang nak pergi sekali. Walau Ma Jay dahulu bunting pelamin masa dapat anak yang sulung, tp kalini untuk mendapatkan anak kedua, macam agak susah nak lekat walau berBD masa waktu yg tepat. Ma Jay risau juga kan.. Jadi, Ma Jay dan 2 lagi rakan pon pergi ke sana. Ma Jay xtau nak cakap ape dengan doktor@Ustaz. Takkan nak cakap nak hamil kan? Kan ke peliktu.

Sekali da masuk, dia suruh duduk dan xperlu beritahu apa2 melainkan letak tapak tangan dan di diagnosis. Dr. (H) Hj Hassan membaca kertas nye dengan peratusan agaknye, dia sebut 20, 40, 60 etc. Ma Jay ada masalah penghadaman n sembelit yang kronik, hati 3% lembab tu fasal efek penghadaman, saraf 80, jantung, buah pinggang dll OK, rahim pon xsihat dia kata. Ma Jay terkejut sangat...

Dia pon nasihat macam2, penghadaman nak elok, jgn makan yg ada asid boric, fast food, processed food, makanan 2-3 haripanaskan, jgn makan. Rendang pon xleh le.. dia senyum.. Aip, sempat uat lawaklak.. Mentang2 dah nak raye. kuikui..

Ha, sebelum tu dia tanya juga history kita. Ada xeksiden, patah2 tulang, miscarriage@abortion, etc. Xingat. huhu.. Tp, ape yg didaignosis, sume betol.. Saraf 80 tu yg menyebabkan badan penat, letih, asyik mengantuk, kelemumur, rambut gugur..

Sekian, wassalam..

Oopsy, cite xabes g rupenye.. Lepas da di diagnosis, Ustaz tu sendiri keluar beri penolong dia ubat ape nak bagi Ma Jay. Kospon xmahal. RM30 sahaja. Ada 4 botol ubat macam guli2 kecil. Dimakan step by step ikut jam. First botol kale hijau. Makan sejam sekali. Dah abis, baru continue bool kedua dan seterusnya. Ubat masa dtg haid, lain pula. Insya'Allah, kita hanya ikhtiar. Sume urusan Allah swt.

Wallahualam..

Tq atas perkongsian Mama Jay,

Nak tye skit..bile mama jay pegi buat rawatan ni? berape lame mama jay buat rawatan?

Offline Mama Jay

  • Delima
  • *
  • Posts: 712
  • Suka? +3/-0
  • http://norulez83.blogspot.com/
    • http://produkpelangsingancantik.blogspot.com
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #495 on: August 25, 2012, 11:41:59 PM »
Tq atas perkongsian Mama Jay,

Nak tye skit..bile mama jay pegi buat rawatan ni? berape lame mama jay buat rawatan?

Ma Jay baru makan 8 harikot.. Alhamdulillah! Ma Jay disahkan preggy. Xsmpat abiskan cycle ubat. Ubat utk haid pon xsmpat makan. Tp, Ma Jay mmg rekemen di homeopati Hassan, PKnS Bangi ni. Kawan Ma Jay rmi preggy lepas makan ubat ustaz ni disamping rezeki Allah swt.  ;) Kita ikhtiarkan mana yang boleh. :)
SESIAPA BERMINAT UNTUK MEMBELI

1.OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) RM1.10
2.URINE PREGNANCY TEST (UPT) RM1
3.SERBUK DEBUNGA KURMA RM 30
4.BUAH ZURIAT RM 7

T&C

Murah!!

Whatsapp 0172182911 (Jehan)

SAYA AKAN AJAR CARA GUNA DAN BILA NAK GUNA SAMPAI ANDA FAMILIAR. KONSULTASI MESRA DR JEHAN.

Offline nurul amin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 55
  • Suka? +1/-0
  • Semoga harapan menjadi kenyataan
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #496 on: August 27, 2012, 10:08:09 AM »
Ma Jay baru makan 8 harikot.. Alhamdulillah! Ma Jay disahkan preggy. Xsmpat abiskan cycle ubat. Ubat utk haid pon xsmpat makan. Tp, Ma Jay mmg rekemen di homeopati Hassan, PKnS Bangi ni. Kawan Ma Jay rmi preggy lepas makan ubat ustaz ni disamping rezeki Allah swt.  ;) Kita ikhtiarkan mana yang boleh. :)

Wahh..sonok nye dengar..time mama Jay makan tu, dah CD ke berape? Homeopati Hassan, PKnS Bangi ni kat tingkat berape?

Offline Mama Jay

  • Delima
  • *
  • Posts: 712
  • Suka? +3/-0
  • http://norulez83.blogspot.com/
    • http://produkpelangsingancantik.blogspot.com
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #497 on: August 27, 2012, 11:58:43 AM »
Wahh..sonok nye dengar..time mama Jay makan tu, dah CD ke berape? Homeopati Hassan, PKnS Bangi ni kat tingkat berape?

Tingkat ats sekali dekat depan eskalator naik. Slalu weekend, dgr cite mmg ramai org. Kalao weekdays, Ok. Ma Jay makan da DPO 7. during implantation period kot.
SESIAPA BERMINAT UNTUK MEMBELI

1.OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) RM1.10
2.URINE PREGNANCY TEST (UPT) RM1
3.SERBUK DEBUNGA KURMA RM 30
4.BUAH ZURIAT RM 7

T&C

Murah!!

Whatsapp 0172182911 (Jehan)

SAYA AKAN AJAR CARA GUNA DAN BILA NAK GUNA SAMPAI ANDA FAMILIAR. KONSULTASI MESRA DR JEHAN.

Offline mama zura

  • KNK
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 131
  • Suka? +0/-0
  • We love each others...
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #498 on: August 27, 2012, 12:26:31 PM »
Assalamualaikum.. zu baru jumpa thread ni hari sabtu selepas dengar berita adik zu pregnant. Saja masuk forum jalan-jalan untuk ubat hati yang luka. Ada sedikit kecewa kerana adik zu yang kahwin bulan 5 hari dah pregnant. Zu yang kahwin dekat 1 tahun 9 bulan masih belum ada rezeki lagi.

Jalan-jalan dalam forum ni terjumpa dengan thread ni and macam semangat datang balik je. Pagi-pagi ahad pergi cari klinik homoepati ni kot area Kamunting. Ha a.. ada la klinik ni.. tak sabar nak pergi. Tapi kena tunggu pergi dengan cik abang. Skrg cik abg sedang sibuk. Hope nanti dapat pergi. Harga rawatan pun tak mahal sangat kan..

Offline nurul amin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 55
  • Suka? +1/-0
  • Semoga harapan menjadi kenyataan
Re: Rawatan kesuburan homeopathy/ homeopati
« Reply #499 on: August 27, 2012, 05:02:05 PM »
Tingkat ats sekali dekat depan eskalator naik. Slalu weekend, dgr cite mmg ramai org. Kalao weekdays, Ok. Ma Jay makan da DPO 7. during implantation period kot.

Tq mama Jay..insyaallah dalam waktu terdekat ni nak pegi la..

 


IKLAN

IKLAN PENAJA