+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Menu

Portal Ratuhati.com
Adab-adab Berforum
Mengenai Forum - FAQ
Bagaimana Mahu Mengiklan

+-Stats

Members
Total Members: 10783
Latest: DiyanaR
New This Month: 4
New This Week: 6
New Today: 4
Stats
Total Posts: 444039
Total Topics: 7400
Most Online Today: 207
Most Online Ever: 441
(February 18, 2013, 04:28:13 PM)
Users Online
Members: 9
Guests: 152
Total: 161

Author Topic: susu kambing al khisbun....  (Read 46958 times)

Offline bonda diana

  • Delima
  • *
  • Posts: 751
  • Suka? +3/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #125 on: February 26, 2012, 02:45:51 PM »
Waalaikumussalam okid..dulu saya ada emel pengedar mengenai cara minum sk ni..dia tak bagi minum masa period sebab katanya khasiat tak sampai..saya minum sk ni mula habis period sehingga ovulate sebab sk ni ada kandungan herba2..


Offline mimisya

  • Delima
  • *
  • Posts: 597
  • Suka? +2/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #126 on: March 15, 2012, 07:16:05 PM »
spe yg da brjye ngn sk ni ye?

Offline aima79

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 122
  • Suka? +0/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #127 on: April 01, 2012, 10:24:17 AM »
mcm mn rasa susu kambing ye....

Offline Ms ZH

  • Topaz
  • *
  • Posts: 9
  • Suka? +0/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #128 on: April 01, 2012, 12:36:01 PM »
 :)Assalamualaikum semua..

Dah lama xmasuk thread ni.. Just nk share dg sume.. Saya antara pengguna susu SK ni, dgn izin Allah hamil dan  dah selamat pun melahirkan pd Jan lepas. Syukur =) sy pn 2 tahun kawin br lekat.. so pd kawan2 yg sdg usaha elok la teruskan..  Sy amik 2 botol, pastu disahkan hamil.Time preggy tu mmg sy stop SK setealh tanya pd pengedarnya, tp sy teruskan dg susu kambing smart herbs.. Alhamdulillah baby sihat , xkea jaundice even die G6PD.  Susu kambing kan makanan sunnah, minuman para nabi, insyaallah..khasitnya sgt baik utk bdn kita.. :)

Offline okid

  • Topaz
  • *
  • Posts: 38
  • Suka? +0/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #129 on: April 02, 2012, 10:26:36 AM »
:)Assalamualaikum semua..

Dah lama xmasuk thread ni.. Just nk share dg sume.. Saya antara pengguna susu SK ni, dgn izin Allah hamil dan  dah selamat pun melahirkan pd Jan lepas. Syukur =) sy pn 2 tahun kawin br lekat.. so pd kawan2 yg sdg usaha elok la teruskan..  Sy amik 2 botol, pastu disahkan hamil.Time preggy tu mmg sy stop SK setealh tanya pd pengedarnya, tp sy teruskan dg susu kambing smart herbs.. Alhamdulillah baby sihat , xkea jaundice even die G6PD.  Susu kambing kan makanan sunnah, minuman para nabi, insyaallah..khasitnya sgt baik utk bdn kita.. :)

Salam...Ms ZH

Tahniah yerrr...saya baru jer start minum susu sk ni last month...bln ni dh habis period nak start semula dgn susu SK ni.. mmg terasa lain sangat minum susu SK ni... mmg badan bertenaga.. Husband saya pun minum jugak susu SK ni..nampak dia lebih cergas berbanding sebelum ni... cuma mungkin belum rezeki kami...suami dah minum susu SK ni 2 botol.. mmg nmpak ketara sangat perubahan lepas minum susu SK ni...

Mudah-mudahan Allah permudahkan usaha saya.. Awak minum susu SK ni dgn suami ker?Awak ambik baper lama yer minum susu SK ni baru tau pregnant... saya dah 4 thn menunggu... berharap sangat ada rezeki saya pas ni...


Offline Ms ZH

  • Topaz
  • *
  • Posts: 9
  • Suka? +0/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #130 on: April 02, 2012, 07:17:20 PM »
Dear Okid,

Tima kasih.. insyaallah pasni rezki puan pula. Ya,suami isteri minum sama2. dalam lebih kurang 2 bulan minum SK, pastu peod lewat.. jgn stress2 , kak ipar sy tggu 5 thn.br dpt sorang,pastu xsmpi setahun anak 1st,dpt yg 2nd pulak.. Rezki yg Allah nak bg tak terduga oleh manusia .. teruskan minum susu..n jaga kesihatan suami isteri sama2 k  :)

Offline izz

  • Nilam
  • *
  • Posts: 354
  • Suka? +1/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #131 on: May 01, 2012, 10:31:35 PM »
Dear Okid,

Tima kasih.. insyaallah pasni rezki puan pula. Ya,suami isteri minum sama2. dalam lebih kurang 2 bulan minum SK, pastu peod lewat.. jgn stress2 , kak ipar sy tggu 5 thn.br dpt sorang,pastu xsmpi setahun anak 1st,dpt yg 2nd pulak.. Rezki yg Allah nak bg tak terduga oleh manusia .. teruskan minum susu..n jaga kesihatan suami isteri sama2 k  :)

salam ms zh........boleh izz tau tak cara awk minum SK ni.....brapa kali sehari & time period awak minum jgk ke?

Offline in_tarn

  • Topaz
  • *
  • Posts: 4
  • Suka? +0/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #132 on: May 08, 2012, 12:41:09 PM »
cara nk minum sk al khisbun ni mcm mana yer sbb x faham ni.. huhu

Offline Mr & Mrs Isham

  • Topaz
  • *
  • Posts: 2
  • Suka? +0/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #133 on: May 08, 2012, 12:55:10 PM »
salam.. saya macam berminatlah susu kambing ni, tapi macam mana nk beli? ada sapa2 tau nak beli online mcmana?  :)

Offline mama khairina

  • Berlian
  • *
  • Posts: 3303
  • Suka? +10/-0
  • hidup mesti terus
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #134 on: May 14, 2012, 10:46:43 PM »
saya pn br je tahu pasal susu kmbg al khisbun ni...kat mane ye senang nak beli..saye duduk area seri kembangan....
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/mamakhairina" style="font-size:smaller;" >


 My Ovulation Chart[/url]

Offline wa't

  • Topaz
  • *
  • Posts: 13
  • Suka? +0/-0
  • ku mohon sinarMu ya Allah
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #135 on: May 15, 2012, 12:05:52 PM »
cara nk minum sk al khisbun ni mcm mana yer sbb x faham ni.. huhu

salam in_tarn saya penguna SK al khisbun ni....cara minum susu ni sehari dua kali...1 sudu pagi dan 1 sudu malam...kalau boleh minum suami isteri...tapi tidak boleh minum masa period...kena stop lah dan bila bersih baru sambung dan seandainya sudah disahkan mengandung stop terus...sebab kandungan susu ni agak panas dan berherba....tq..

Offline percieve3

  • Topaz
  • *
  • Posts: 11
  • Suka? +0/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #136 on: May 16, 2012, 01:29:24 PM »
Salam,

Sy merupakan pengedar Susu & Cafe Al Khisbun bagi area Ampang dan Wangsa Maju.
Sesiapa yang berminat hubungi sy Izza di 019-3320493 atau email sy aiskiub08@gmail.com
Penghantaran secara pos juga disediakan.






Offline DILLA84

  • Nilam
  • *
  • Posts: 354
  • Suka? +1/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #137 on: June 15, 2012, 04:52:29 PM »
susu kambing bgs utk kesihatan..

Offline mama khairina

  • Berlian
  • *
  • Posts: 3303
  • Suka? +10/-0
  • hidup mesti terus
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #138 on: June 27, 2012, 09:41:13 PM »
sy nk cube..tp nk try next cycle dulu...
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/mamakhairina" style="font-size:smaller;" >


 My Ovulation Chart[/url]

Offline anis_abu

  • Delima
  • *
  • Posts: 611
  • Suka? +1/-0
  • i am ms. lemon, mr. ribena's companion :)
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #139 on: June 28, 2012, 01:12:34 PM »
I baru try tadi.

Reaksi pertama, badan automatik rasa panas. And untuk kali pertama ni, rasa pening pening sikit :)
:: positive thinking will do you more good than evil ::


Offline mama khairina

  • Berlian
  • *
  • Posts: 3303
  • Suka? +10/-0
  • hidup mesti terus
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #140 on: June 28, 2012, 02:17:57 PM »
I baru try tadi.

Reaksi pertama, badan automatik rasa panas. And untuk kali pertama ni, rasa pening pening sikit :)

anis order dkt mane....rase mcm susu biasa ke..nk try gak
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/mamakhairina" style="font-size:smaller;" >


 My Ovulation Chart[/url]

Offline anis_abu

  • Delima
  • *
  • Posts: 611
  • Suka? +1/-0
  • i am ms. lemon, mr. ribena's companion :)
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #141 on: June 28, 2012, 05:15:09 PM »
anis order dkt mane....rase mcm susu biasa ke..nk try gak

I beli kat perintisbiz.com. I sms je no ni, Khai. 010-5402214. Selasa malam order, khamis tghr sampai. Harga termasuk postage RM 60.

Rasa dia, ada sikit rasa kambing tu, tapi ada rasa macam mushroom sup piza hut (tapi cair la) jugak. Not bad. :)
:: positive thinking will do you more good than evil ::


Offline mama khairina

  • Berlian
  • *
  • Posts: 3303
  • Suka? +10/-0
  • hidup mesti terus
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #142 on: June 28, 2012, 08:05:03 PM »
Kalo rase cam mushroom soup 2 ok la..kalo rase kmbg...aduyai cmne la..tp usaha TTC kn tahan juge la
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/mamakhairina" style="font-size:smaller;" >


 My Ovulation Chart[/url]

Offline anis_abu

  • Delima
  • *
  • Posts: 611
  • Suka? +1/-0
  • i am ms. lemon, mr. ribena's companion :)
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #143 on: July 03, 2012, 12:56:58 PM »
Mama khai, i dah pandai sikit minum susu ni. I punya sukatan, 1 skop susu (skop disediakan) campur air suam setengah gelas. (bajet-bajet macam 1 cawan la tu. Cincai kira ;p)

Masa awal-awal tu, i minum sikit sikit, lepas tu herba herba dia termendap kat bawah gelas. Terpaksa rasa horror nak telan herba tu pulak.

Jadi sekarang ni i kocak dulu sikit sebelum minum. Barulah dapat minum herba sekali dengan susu tu. Hehe.

Mama khai dah try?
:: positive thinking will do you more good than evil ::


Offline mama khairina

  • Berlian
  • *
  • Posts: 3303
  • Suka? +10/-0
  • hidup mesti terus
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #144 on: July 03, 2012, 01:33:38 PM »
Mama khai, i dah pandai sikit minum susu ni. I punya sukatan, 1 skop susu (skop disediakan) campur air suam setengah gelas. (bajet-bajet macam 1 cawan la tu. Cincai kira ;p)

Masa awal-awal tu, i minum sikit sikit, lepas tu herba herba dia termendap kat bawah gelas. Terpaksa rasa horror nak telan herba tu pulak.

Jadi sekarang ni i kocak dulu sikit sebelum minum. Barulah dapat minum herba sekali dengan susu tu. Hehe.

Mama khai dah try?

belum try la...br je nak order...susu ni panas kan..time period xley ambil kan....
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/mamakhairina" style="font-size:smaller;" >


 My Ovulation Chart[/url]

Offline anis_abu

  • Delima
  • *
  • Posts: 611
  • Suka? +1/-0
  • i am ms. lemon, mr. ribena's companion :)
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #145 on: July 03, 2012, 01:41:45 PM »
belum try la...br je nak order...susu ni panas kan..time period xley ambil kan....
Order la cepat cepat. Boleh jadi geng. Hee. Time period takleh amek. Time dah tau preggy pun sama.
:: positive thinking will do you more good than evil ::


Offline mama khairina

  • Berlian
  • *
  • Posts: 3303
  • Suka? +10/-0
  • hidup mesti terus
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #146 on: July 03, 2012, 01:43:42 PM »
2 la kan..sebab susu ni suburkan rahim kite kan.....
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/mamakhairina" style="font-size:smaller;" >


 My Ovulation Chart[/url]

Offline Auni

  • Topaz
  • *
  • Posts: 45
  • Suka? +0/-0
  • meniti bahagia bersamamu sayang
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #147 on: July 31, 2012, 12:07:22 PM »
mcm mn rasa susu kambing ye....

kalau sebelum bancuh saya okey je ngan bau rempah2 tu.tapi bila dah bancuh bau dia agak menusuk hehe..terpaksa saya tutup hidung hehehehe

Offline anis_abu

  • Delima
  • *
  • Posts: 611
  • Suka? +1/-0
  • i am ms. lemon, mr. ribena's companion :)
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #148 on: July 31, 2012, 12:33:14 PM »
kalau sebelum bancuh saya okey je ngan bau rempah2 tu.tapi bila dah bancuh bau dia agak menusuk hehe..terpaksa saya tutup hidung hehehehe
hehe. samela macam husband i, Auni. Dia bau yang bancuh, terus reject. Haruslah i perabih sorang-sorang. i rasa dia manis-manis je. tapi sebab dah biasa susu lembu, susu kambing ni kena bersabar aje lah menelannya.
:: positive thinking will do you more good than evil ::


Offline mrsdd

  • Topaz
  • *
  • Posts: 81
  • Suka? +0/-0
Re: susu kambing al khisbun....
« Reply #149 on: July 31, 2012, 01:35:38 PM »
hai...sy bru order ngn hamil comel... pas order bru terpk nk tgk dlm threat ni...erk... boleh la share2 experience yee...huhuhu..pastu kan nk tnye la..skg sy minum susu kambing.. kalo minum sk ni boleh ke campur2 ngn susu kambing ye?

 

Powered by EzPortal