+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Menu

Portal Ratuhati.com
Adab-adab Berforum
Mengenai Forum - FAQ
Bagaimana Mahu Mengiklan

+-Stats

Members
Total Members: 10162
Latest: Vna Sandhu
New This Month: 104
New This Week: 24
New Today: 5
Stats
Total Posts: 433108
Total Topics: 7019
Most Online Today: 172
Most Online Ever: 441
(February 18, 2013, 04:28:13 PM)
Users Online
Members: 20
Guests: 150
Total: 170

Author Topic: mereka yang berjaya hamil dengan CLOMID  (Read 4351 times)

Offline kirana

  • Nilam
  • *
  • Posts: 383
  • Suka? +0/-0
mereka yang berjaya hamil dengan CLOMID
« on: July 19, 2011, 08:52:30 PM »
Salam sume.. ;D

ade tak geng2 RH yg berjaya hamil dengan clomid setelah penantian bertahun-tahun menanti baby?tujuan thread nie bukanlah bermakna kite menidakkan kekuasaan Allah dengan mengatakan hamil dengan makan clomid tu..Itu semua ketentuan Allah..Hanya Dia Maha Berkuasa..Cume kirana nak tau jer pengalaman bakal-bakal ibu yang dah berjaya dengan memakan clomid nie coz kirana sedang mula nak berikhtiar memakan clomid sebagai salah satu usaha nak preggy.

ade sesape tak??Boleh share tak pengalaman tu?

time kasih.. ;D


Offline za zarina

  • Topaz
  • *
  • Posts: 73
  • Suka? +2/-0
Re: mereka yang berjaya hamil dengan CLOMID
« Reply #1 on: July 20, 2011, 12:52:10 AM »
Za pernah makan clomid 4x. Setakat yg Za amik telur jadi dengan saiz yg ok. Tapi masih blm ada rezeki..

Tak sure pulak rakan rh yg lain.

Tapi kalau ada cyst better xpyh amik sebab nanti cyst yang membesar..

Semoga usaha kirana berhasil.. Amin.. doakan kami yang lain juga ye..

Offline f_aif

  • Berlian
  • *
  • Posts: 1343
  • Suka? +5/-0
  • ~~union of love~~
Re: mereka yang berjaya hamil dengan CLOMID
« Reply #2 on: July 20, 2011, 08:22:28 AM »
faif xpnh mkn..tp kwn kpd kwn pnh mkn..1st mkn doc suh mkn 1biji on 2nd day peyed...tp still xd rzeki..next tu..doc suh mkn 4biji..alhamdulillah...ad rzeki..faif igt nk mkn jgk..dgr kate kn tggu 1thn dl..tp 4sure kn g jmpe doc dl..n mst tempoh die lame nk tggu turn appointment..huhuhuh..


Offline haslina

  • Peniaga
  • Delima
  • *
  • Posts: 875
  • Suka? +5/-0
Re: mereka yang berjaya hamil dengan CLOMID
« Reply #3 on: July 20, 2011, 08:43:34 AM »
faif xpnh mkn..tp kwn kpd kwn pnh mkn..1st mkn doc suh mkn 1biji on 2nd day peyed...tp still xd rzeki..next tu..doc suh mkn 4biji..alhamdulillah...ad rzeki..faif igt nk mkn jgk..dgr kate kn tggu 1thn dl..tp 4sure kn g jmpe doc dl..n mst tempoh die lame nk tggu turn appointment..huhuhuh..


kawan ina kawen baru 6bln die dah makan... maybe die mintak kat doctor...

Offline srikandimelaka

  • Delima
  • *
  • Posts: 950
  • Suka? +3/-0
  • Semoga Cinta kita kekal abadie selamanya...
    • http://srikandimelaka.blogspot.com
Re: mereka yang berjaya hamil dengan CLOMID
« Reply #4 on: July 20, 2011, 08:53:59 AM »
kalau tak silap sri.,..mummy yang baru bersalin rakan di RH jugak..berjaya dengan clomid..

kalau sri salah tolong betulkan yer....


Offline analis

  • Nilam
  • *
  • Posts: 403
  • Suka? +0/-0
Re: mereka yang berjaya hamil dengan CLOMID
« Reply #5 on: July 20, 2011, 08:58:35 AM »
Saya pernah jumpa seseorang masa majlis ilmu. Dia ada anak sorang dlm 6 bulan masa tu. Bila tanye saya belum ada anak lagi, dia bgtau dia dulu lambat jugak dapat anak. Then ambil clomid 2 cycle lekat.

Offline nafiesa

  • Delima
  • *
  • Posts: 931
  • Suka? +3/-0
  • saya sayang abang..muaaahhhh
    • http://diana-creative.blogspot.com
Re: mereka yang berjaya hamil dengan CLOMID
« Reply #6 on: July 20, 2011, 10:04:53 AM »
as salam,

maaf ye rakan2 semua.saya rasa tajuk ni hampir sama dengan thread yg dh ada dalam masalah fertiliti dan pemakanan.

http://ratuhati.com/forum/index.php/topic,360.0.html

jadi, saya akan kunci thread ni dan kita boleh menyambung perbincangan di thread tersebut.ini bagi mengelakkan masalah 'tajuk lain tapi isi sama'. harap rakan2 semua faham ye maksud saya. saya memohon maaf jika ianya menyinggung perasaan rakan2 semua.
anda sukakan crochet...jom tempah dengan saya sekarang...berbaloi-baloi.jom ke blog saya

http://diana-creative.blogspot.com

 

Powered by EzPortal