+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Menu

Portal Ratuhati.com
Adab-adab Berforum
Mengenai Forum - FAQ
Bagaimana Mahu Mengiklan

+-Stats

Members
Total Members: 10630
Latest: zainie
New This Month: 99
New This Week: 5
New Today: 0
Stats
Total Posts: 441666
Total Topics: 7332
Most Online Today: 100
Most Online Ever: 441
(February 18, 2013, 04:28:13 PM)
Users Online
Members: 3
Guests: 60
Total: 63

Author Topic: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012  (Read 160500 times)

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« on: January 21, 2012, 10:23:32 PM »

OCT
fuzy (1/10/2012)
husna86 (10/10/2012)
Mummyrania (5/10/2012)
mama_Amsyar (6/10/2012)
niftygurl (7/10/2012)
miejaa (8/10/2012)
ikin (9/10/2012)
~LITER~ (9/10/2012)
fa|thz|LeR (9/10/2012)
afiashma (10/10/2012)
mom2b@525 (10/10/2012)
suriati (11/10/2012)
shazie80 (11/10/2012)
Mrs.Zuel (14/10/2012)
anim (16/10/2012)
Mummy samarra (20/10/2012)
Diyana1987 (22/10/2012)
sweet (23/10/2012)
Iemah_86 (24/10/2012)
SarinaSari (24/10/2012)
nagisa sofea (25/10/2012)
Ichihana (27/10/2012)
julianamnoor (27/10/2012)
cik kekapisz (29/10/2012)
citie (30/10/2012)


NOV
hani nabila (07/11/2012)
mamascorpio (08/11/2012)
mamaEd (11/11/2012)
zhu (13/11/2012)
bintanghati (22/11/2012)
nur aida (25/11/2012)


DEC
nana_86 (3/12/2012)
muizzatul syiffa (06/12/2012)
huda87 (11/12/2012)
cha wachaa (11/12/2012)
mi_za (16/12/2012)
zouriesz (19/12/2012)
bel (20/12/2012)
« Last Edit: May 14, 2012, 10:59:44 AM by sweet »


Offline nurulda

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 100
  • Suka? +0/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #1 on: January 21, 2012, 10:38:50 PM »
Amin..mudah-mudahan...sweet jgn lupa ambik asid folic tau...

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #2 on: January 21, 2012, 10:40:23 PM »
Amin..mudah-mudahan...sweet jgn lupa ambik asid folic tau...

tq dear... yep! setakat ni x penah miss lagi folic asid... hehe...

Offline matabintang

  • Berlian
  • *
  • Posts: 6020
  • Suka? +13/-0
  • untukmu yang tersayang apa jua sanggup kulakukan
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #3 on: January 22, 2012, 08:12:42 AM »
Dah ada thread baru ke?? wah.. bestnya...

Offline bbfarah

  • Nilam
  • *
  • Posts: 446
  • Suka? +0/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #4 on: January 22, 2012, 11:18:58 AM »
Alhamdulillah... teringat mase mule2 mendaftarkan diri dulu... hehehhe... dah ade rumah baru... InsyaAllah, sweet akan masuk list lagi... kali ni mesti jadi... InsyaAllah... :)






Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #5 on: January 24, 2012, 08:38:19 PM »
Alhamdulillah... teringat mase mule2 mendaftarkan diri dulu... hehehhe... dah ade rumah baru... InsyaAllah, sweet akan masuk list lagi... kali ni mesti jadi... InsyaAllah... :)

tq dear... yg dulu tu alhamdulillah berkat sumbangan doa kawan² jugak... hihi.. harap² same goes here...

Offline mamaCute

  • Nilam
  • *
  • Posts: 302
  • Suka? +2/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #6 on: January 26, 2012, 02:04:59 PM »
mamaCute pun turun mendoakan utk sweet..
Bersyukur dgn anugerah drNya...

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #7 on: January 27, 2012, 08:24:50 AM »
mamaCute pun turun mendoakan utk sweet..
tq mamaCute...

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #8 on: February 03, 2012, 07:40:19 AM »
salam pagi Jumaat... dah masuk bulan feb dah ni, agak²nye saperla yg akan rasmikan rumah ni yek... hehe.. harap pada semua yg masih TTC berjaye dan dapat memeriahkan rumah ni....

Good Luck To All TTC Momma ...

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #9 on: February 08, 2012, 01:05:01 PM »
Saje jengah sini, masih belum ader yg check in yer... hihi...

Offline nadia khalid

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 204
  • Suka? +0/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #10 on: February 10, 2012, 11:05:57 AM »
assalam semua... ned nk inform kt sini...ned baru disahkan preggy kelmarin..
sbb mase baru lewat period sehari, ned dh wat upt..hehe..gatai la konon.
tkejot naik 2 line.. tu yg refer doc, doc kate mgkin dh 4minggu lebih...
jadi masih kene berjaga2..huhu
tak tau la bile tarikh due sbb doc tak bagi tarikh due lagi..
ned last period 8.1.12.. cycle period 30 hari..

Offline sery81

  • KNK
  • Delima
  • *
  • Posts: 1186
  • Suka? +6/-0
  • selamat berpuasa..
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #11 on: February 10, 2012, 11:12:04 AM »
assalam semua... ned nk inform kt sini...ned baru disahkan preggy kelmarin..
sbb mase baru lewat period sehari, ned dh wat upt..hehe..gatai la konon.
tkejot naik 2 line.. tu yg refer doc, doc kate mgkin dh 4minggu lebih...
jadi masih kene berjaga2..huhu
tak tau la bile tarikh due sbb doc tak bagi tarikh due lagi..
ned last period 8.1.12.. cycle period 30 hari..


tahniah ned..buat treatment ke? sebab seawal 4 minggu dah tau result.. jaga diri bebaik na.. jangan lelasak sangat..
lepas ni amik tempahan henna lagi tak?

My Ovulation Chart

http://q1-208.blogspot.com/
2002 - PCOS ~ irregular period. very long cycle.
2009 - Retroverted Uterus
02.10.10 - DS1
24.05.12 - DD1 (Clomid 2 rounds)
03.10.13 - DS2

Offline nadia khalid

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 204
  • Suka? +0/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #12 on: February 10, 2012, 11:15:01 AM »
hehee...tengkiu... sy ade wat treatment kt doc hamid arshat.. baru cube amik clomid..tp dh 2nd cycle... alhamdullillah ,menjadi pulak..syukur sangat...
tu la...normal ke kalau time camtu naik 2 line dh?
tempahan henna still ade..sbb ramai dh booking dgn ned sblm dpt tau preggy ni...tapi lepas ni tak amik dh la...teruskan yg mane dh booking je..

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #13 on: February 11, 2012, 10:06:02 AM »
tahniah nad.... nanti bile dah kompom tarikh due bagitau sweet masukkan dalam list yek...

actually pagi tadi sweet buat UPT jugak, sweet gugur 6minggu masa 15/1 haritu n alhamdulillah hari ni guna Digital ClearBlue sweet dapat result 'pregnant 3-4 minggu' ... sweet doakan kita semua berjaya dgn kandungan kita... ameen...

Offline Diyana1987

  • Nilam
  • *
  • Posts: 291
  • Suka? +1/-0
  • DIA yg menentukan segalanye...
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #14 on: February 11, 2012, 11:11:02 AM »
tahniah nad.... nanti bile dah kompom tarikh due bagitau sweet masukkan dalam list yek...

actually pagi tadi sweet buat UPT jugak, sweet gugur 6minggu masa 15/1 haritu n alhamdulillah hari ni guna Digital ClearBlue sweet dapat result 'pregnant 3-4 minggu' ... sweet doakan kita semua berjaya dgn kandungan kita... ameen...

wah tahniah u all yg berjaya preggy...
harap2 ana boleh la join group ni...
berharap sangat...

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #15 on: February 11, 2012, 11:16:56 AM »
wah tahniah u all yg berjaya preggy...
harap2 ana boleh la join group ni...
berharap sangat...

usaha yek ana... hehe... sweet doakan ana pun berjaya TTC jugak... ni TTC pertama ke?

Offline Diyana1987

  • Nilam
  • *
  • Posts: 291
  • Suka? +1/-0
  • DIA yg menentukan segalanye...
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #16 on: February 11, 2012, 11:44:56 AM »
usaha yek ana... hehe... sweet doakan ana pun berjaya TTC jugak... ni TTC pertama ke?

ana baru on clomid bulan lepas..harap2 ade hasilnyer bulan ni,skang ni hati mcm x sabar2 nak wat upt test..period pon x delay lagi..so sabar jela..

Offline nagisa_sofea

  • Delima
  • *
  • Posts: 574
  • Suka? +4/-0
  • Untukmu ibu sanggup berkorban ape sahaja....
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #17 on: February 11, 2012, 12:34:58 PM »
harap2 nagisa buleh join group ni, mengharapkan zuriat ke 2.
insyallah....


[url=http:/

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #18 on: February 11, 2012, 09:13:05 PM »
good luck semua... semoga berita gembira bakal menyusul korang...

Offline matabintang

  • Berlian
  • *
  • Posts: 6020
  • Suka? +13/-0
  • untukmu yang tersayang apa jua sanggup kulakukan
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #19 on: February 11, 2012, 10:05:29 PM »
assalam semua... ned nk inform kt sini...ned baru disahkan preggy kelmarin..
sbb mase baru lewat period sehari, ned dh wat upt..hehe..gatai la konon.
tkejot naik 2 line.. tu yg refer doc, doc kate mgkin dh 4minggu lebih...
jadi masih kene berjaga2..huhu
tak tau la bile tarikh due sbb doc tak bagi tarikh due lagi..
ned last period 8.1.12.. cycle period 30 hari..


tahniah nad

Offline ikin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 24
  • Suka? +0/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #20 on: February 12, 2012, 12:08:02 AM »
salam semua. ikin dh disahkan hamil 4wks, mggu lps alhamdulillah. doc dh kasi tarikh due 9  okt 2012. mudah2an slmt sampai melahirkan :)

ikin xde buat ape2 rwtn. br 7 bln kawen. tips ikin bila bersama bc doa & bila dh klimaks, angkat 2-2 kaki ke atas & tinggikan punggung dgn bantal supaya dpt bantu pergerakan air mani suami berenang :)

period ikin regular 28 hr. dpt tau pregnant 3 hr sblom period cycle yg nextnya, alhamdulillah :)

Offline ikin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 24
  • Suka? +0/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #21 on: February 12, 2012, 12:10:30 AM »
opssd hr ni dh masuk 8 bln kawen hehe.. :)

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #22 on: February 12, 2012, 08:23:26 AM »
opssd hr ni dh masuk 8 bln kawen hehe.. :)

tahniah ikin... sweet masukkan ikin dlm list (refer 1st posting) oke... kiranya ikin rasmikan list kita sini.. hehe...
« Last Edit: February 12, 2012, 08:28:31 AM by sweet »

Offline suriati

  • Nilam
  • *
  • Posts: 399
  • Suka? +0/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #23 on: February 13, 2012, 12:23:49 PM »
salam semua,

sy dah disahkan hamil 5 weeks dah nak masuk 6 weeks..Alhamdulillah..
Insyallah dah boleh join kelab ni..
Due Date : 11/10/2012

Offline sweet

  • Nilam
  • *
  • Posts: 401
  • Suka? +1/-0
Re: KELAB IBU HAMIL EDD : Okt / Nov / Dis 2012
« Reply #24 on: February 13, 2012, 12:27:07 PM »
salam semua,

sy dah disahkan hamil 5 weeks dah nak masuk 6 weeks..Alhamdulillah..
Insyallah dah boleh join kelab ni..
Due Date : 11/10/2012

tahniah suriati... sweet da masukkan dlm list pun(refer 1st posting)...
semoga lebih ramai menyusul yek... lebih meriah nanti kat sini...

 

Powered by EzPortal