+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Menu

Portal Ratuhati.com
Adab-adab Berforum
Mengenai Forum - FAQ
Bagaimana Mahu Mengiklan

+-Stats

Members
Total Members: 10632
Latest: Hidayah Azrin
New This Month: 101
New This Week: 7
New Today: 2
Stats
Total Posts: 441678
Total Topics: 7332
Most Online Today: 113
Most Online Ever: 441
(February 18, 2013, 04:28:13 PM)
Users Online
Members: 3
Guests: 52
Total: 55

Author Topic: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013  (Read 101912 times)

Offline ummiadam

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 219
  • Suka? +0/-0
  • Ya Allah..kurniakanlah dari sisimu zuriat untukku.
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #150 on: May 07, 2012, 11:03:20 AM »
actually bleh join lagi ke x..huhu... ;D


Offline Arni Ninie

  • Delima
  • *
  • Posts: 865
  • Suka? +2/-0
  • Im Not Single
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #151 on: May 07, 2012, 01:48:53 PM »
Sy join....(^______^)

NB2013 IMPIAN KU

LMP : 13.04.2012
NMP : 13.05.2012

Nieta Shairi

  • Guest
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #152 on: May 07, 2012, 05:03:34 PM »
Nak update no 27

LMP :6 MEI 2012
NMP :3 JUN 2012

Harap-harap la ada rezeki dalam masa terdekat ni.
Amin....

Offline anis_abu

  • Delima
  • *
  • Posts: 611
  • Suka? +1/-0
  • i am ms. lemon, mr. ribena's companion :)
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #153 on: May 07, 2012, 06:16:57 PM »
hmm. best memang best mama ziehan.

tapi...

hari ni sudah period. :)

maka, saya, bernombor 31,

nak menukar
LMP: 7 May 2012
NMP: 9 June 2012

huhuh.
:: positive thinking will do you more good than evil ::


Offline Mama Linda

  • Berlian
  • *
  • Posts: 4281
  • Suka? +8/-0
  • Every FAILURE followed by GREATEST Success!
    • My Blog
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #154 on: May 07, 2012, 10:39:33 PM »
**bagi pihak Imanmutiara, saya mengupdatekan pendaftaran utk kawan2 buat sementara waktu ** 

TERMA & SYARAT NB 2013
1. Finalis mesti terdiri daripada ahli RH yang telah berkahwin dan tengah berusaha untuk mendapatkan zuriat.
2. Finalis mestilah belum disahkan mengandung semasa mendaftar kelab ni. 
3. Finalis kena memberi kata laluan "NB2013 impianku " berserta last menstrual period(LMP)[hanya diterima LMP bermula 27mac2012-26mac2013] serta jangkaan tarikh period seterusnya" sebagai syarat anda ingin mendaftar di kelab ini.
4. Finalis dikehendaki untuk mengumumkan sekiranya berjaya mengandung beserta EDD
5. Nama finalis yang telah berjaya preggy akan di'black bold' kan,yang telah delay akan di'red bold'kan dan yang mengalami miscarriage serta belum period akan di'yellow bold'kan selagi tidak period kerana berkemungkinan preggy walaupun belum period..
6. Finalis yang period selepas pukul 12am 27mac2013 secara automatik akan digugurkan dan diserap masuk ke NB2014 yang akan dibuka pendaftaran pada 12am 27mac2013.
7. Kerjasama kepada semua finalis amat diharapkan..
8. Pastikan sebelum mendaftar, ahli tersebut kenalah bersedia dari segi mental, fizikal dan emosi supaya finalis sentiasa bersedia untuk menerima kesudahan yang telah ditetapkanNYA bagi mengelakkan penarikan diri kecuali sebab yang munasabah dan tidak dapat dielakkan
9. Tarikh tutup pendaftaran pada jam 11.59 pm pada 26 mac2013.

Senarai finalis NB2013 (LU 10.30pm 7.5.2012)
1.wawa (28mac -> 28april)
2. faniza (2Mei -> 31Mei)
3. norliha78 (27Mac -> 26Apr)
4. sy amni (4Mei -> 3June)
5. An Nisae (7Apr -> 14Mei)
6.lydaidyl (29Apr -> 30Mei)
7. morroe (9Apr -> 17Mei)
8. DNA (5Mei -> 3June)
9. reese (4Apr -> 4Mei)
10. Linda8211 (15Apr -> 14Mei)
11. qasehmya (3Apr -> 1Mei)
12. ugee (4Apr -> 3Mei)
13. ummi dania (9Apr -> 9Mei)
14. firhan (9Apr -> 9Mei)
15. ila_erry (9Apr -> 12Mei)
16. ziyaad (10Apr -> 6Mei)
17. ummi_Q (3Apr -> 28Apr)
18. mayazam(a_maya) (29Mac -> 29Apr)
19. juefaizul (6Apr -> 16 Mei)
20. waniey (27Mac -> 28Apr)
21. cik ras (2Mei -> 31Mei)
22. zettyn (27Mac -> 25Apr)
23. elurza (7Apr -> 12Mei)
24. mrs chenta (14Apr -> 14Mei)
25. asyia83 (15Apr -> 19Mei)
26. rezfiz (2Mei -> 26Mei)
27. JD (6Mei -> 3June)
28. Irizz Rizal (14Apr -> 13Mei)
29. sue (18Apr -> 16Mei)
30. fazlina4284 (18Apr -> 16Mei)
31. anisabu (7Mei -> 9June)
32. fyzz (17Apr -> 15Mei)
33. inasherina (13Apr -> 26Mei)
34. Shima Kamal (19Apr -> 20Mei)
35. hiro (13Apr -> 13Mei)
36. didie (13Apr -> 12Mei)
37. austa (19Apr -> 18Mei)
38. fika83 (27Apr ->       )
39. an2kecik (20Apr -> 18Mei)
40. ibundaorkid (18Apr -> 17Mei)
41. Ummi Najla (30Apr -> 25Mei)
42. Ashila (11Apr -> 10Mei)
43. mamateh (24Apr -> 7Jun)
44. feezashah (24Apr -> 23Mei)
45. Noora (22Apr -> 20Mei)
46. Kekasihhati (6Apr -> 4Mei)
47. mrs yana (26Apr -> 24Mei)
48. Ryza1023 (27Apr -> 24Mei)
49. mama anje (26Apr -> 23Mei)
50. mrs.kitty (1Mei -> 27Mei)
51. mrs_khairina (9Apr -> 8Mei)
52. eila (30Apr -> 31Mei)
53. Ommi Shay (1Mei -> 6June)
54. mutiaraku (2Mei -> 9June)
55. nor82 (4Mei -> 11June)
56. hanaril (19Apr -> 11Mei)
57. maya_cute (27Apr -> 21Mei)
58. miss ziehan (12Apr -> 9Mei)
59. imansyakila (8Apr -> 8Mei)
60. Raudhah (27Apr -> 27Mei)
61. ummiadam (18Apr -> 12Mei)
62. Arni Ninie (13Apr -> 13Mei)




Note: Jika finalis hendak update NMP or status finalis hendaklah menyertakan no giliran masing2
« Last Edit: May 09, 2012, 09:13:51 AM by Linda8211 »
"I'M PREGNANT CUMS MOMMY TO BE"



Offline mamateh

  • pengedar produk anugerah, shaklee, susuk dara dan barangan bayi dan kanak-kanak
  • Global Moderator
  • Berlian
  • *****
  • Posts: 5027
  • Suka? +3/-0
  • Nur Abbasy-Cahaya Kerajinan Berusaha
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #155 on: May 08, 2012, 08:22:23 AM »
salam mama linda, rasanye yang no.46 tu leh red boldkan..hehehe die dah delay 3 hari cik P...lalalalala ;D

Offline Mama Linda

  • Berlian
  • *
  • Posts: 4281
  • Suka? +8/-0
  • Every FAILURE followed by GREATEST Success!
    • My Blog
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #156 on: May 08, 2012, 12:08:13 PM »
salam mama linda, rasanye yang no.46 tu leh red boldkan..hehehe die dah delay 3 hari cik P...lalalalala ;D
sudah ada brita baikkah? :D
"I'M PREGNANT CUMS MOMMY TO BE"


Offline mamateh

  • pengedar produk anugerah, shaklee, susuk dara dan barangan bayi dan kanak-kanak
  • Global Moderator
  • Berlian
  • *****
  • Posts: 5027
  • Suka? +3/-0
  • Nur Abbasy-Cahaya Kerajinan Berusaha
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #157 on: May 08, 2012, 12:20:12 PM »
x tau la plak..hehehe macam dah ada berita gembira..esok baru die nk update..saje nk menyampuk..seronok n semangat dengar cerita gembira orang..saya pun turut gembira..mudah2an saya plak lepas nie.. ;)

Offline mutiaraku

  • Topaz
  • *
  • Posts: 53
  • Suka? +0/-0
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #158 on: May 08, 2012, 12:55:21 PM »
Aminn.. :-D



fazlina4284

  • Guest
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #159 on: May 08, 2012, 02:43:36 PM »
Salam semua,

Dalam senarai finalist NB2013 tu tak da lagi yg black bold ek? Insyaallah ada la nanti tu. Sape org pertama ek?

Offline Mama Linda

  • Berlian
  • *
  • Posts: 4281
  • Suka? +8/-0
  • Every FAILURE followed by GREATEST Success!
    • My Blog
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #160 on: May 08, 2012, 03:17:26 PM »
Salam semua,

Dalam senarai finalist NB2013 tu tak da lagi yg black bold ek? Insyaallah ada la nanti tu. Sape org pertama ek?
tu la saya pon tertunggu2 ni .. :D
"I'M PREGNANT CUMS MOMMY TO BE"


Offline Mmy Chenta

  • Berlian
  • *
  • Posts: 2162
  • Suka? +4/-0
  • Janji ALLAH Itu Pasti
    • MmyChentaTTCJourney
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #161 on: May 08, 2012, 05:07:18 PM »
sapalah yang bertuah tu...kan

Nieta Shairi

  • Guest
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #162 on: May 08, 2012, 05:10:39 PM »
Ada masa lagi smpai march thn depan. mana tau antara kita ni yg nama akan di boldkan. hehe insyaAllah

Offline Pengedar Jamu Susuk Dara Mami Syma

  • Peniaga
  • Berlian
  • *
  • Posts: 3491
  • Suka? +6/-0
  • Ingin kebahagian suami isteri kekal terjamin?PM <3
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #163 on: May 08, 2012, 05:17:54 PM »
Sangat berharap walaupun saya bukanlah yang pertama tapi antara yang diboldkan..hehe



Ya Allah, Jika rezeki ini adalah PINJAMANMU..Maka pinjamkanlah aku DIDUNIAMU

Nieta Shairi

  • Guest
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #164 on: May 08, 2012, 05:20:52 PM »
Sangat berharap walaupun saya bukanlah yang pertama tapi antara yang diboldkan..hehe

Betul betul. Tak kisahla kalau bkn yg pertama, janji ade dlm senarai yg di bold kan. Hehehe

Offline Pengedar Jamu Susuk Dara Mami Syma

  • Peniaga
  • Berlian
  • *
  • Posts: 3491
  • Suka? +6/-0
  • Ingin kebahagian suami isteri kekal terjamin?PM <3
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #165 on: May 08, 2012, 05:33:10 PM »
Manela tahu kan nanti geng2 2013 ni buat baby shower ke sesame ke kan...hehe berangannnn;p



Ya Allah, Jika rezeki ini adalah PINJAMANMU..Maka pinjamkanlah aku DIDUNIAMU

Offline KakMelah81

  • Delima
  • *
  • Posts: 609
  • Suka? +4/-0
    • I Wana Be Emak... Insya Allah
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #166 on: May 09, 2012, 12:31:42 AM »
Salam..saya orang baru dlm forum ni  ;D nak masuk jugewwww. Baru 10 bulan berkahwin  :-* Tapi nak baby cepat sbb da tua. hukhukhuk

"NB2013 impianku"
LMP: 7 May 2012.
NMP: 4 June 2012

Saya yg ke 63 la kan?

Offline Mama Linda

  • Berlian
  • *
  • Posts: 4281
  • Suka? +8/-0
  • Every FAILURE followed by GREATEST Success!
    • My Blog
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #167 on: May 09, 2012, 09:17:42 AM »
**bagi pihak Imanmutiara, saya mengupdatekan pendaftaran utk kawan2 buat sementara waktu ** 

TERMA & SYARAT NB 2013
1. Finalis mesti terdiri daripada ahli RH yang telah berkahwin dan tengah berusaha untuk mendapatkan zuriat.
2. Finalis mestilah belum disahkan mengandung semasa mendaftar kelab ni. 
3. Finalis kena memberi kata laluan "NB2013 impianku " berserta last menstrual period(LMP)[hanya diterima LMP bermula 27mac2012-26mac2013] serta jangkaan tarikh period seterusnya" sebagai syarat anda ingin mendaftar di kelab ini.
4. Finalis dikehendaki untuk mengumumkan sekiranya berjaya mengandung beserta EDD
5. Nama finalis yang telah berjaya preggy akan di'black bold' kan,yang telah delay akan di'red bold'kan dan yang mengalami miscarriage serta belum period akan di'yellow bold'kan selagi tidak period kerana berkemungkinan preggy walaupun belum period..
6. Finalis yang period selepas pukul 12am 27mac2013 secara automatik akan digugurkan dan diserap masuk ke NB2014 yang akan dibuka pendaftaran pada 12am 27mac2013.
7. Kerjasama kepada semua finalis amat diharapkan..
8. Pastikan sebelum mendaftar, ahli tersebut kenalah bersedia dari segi mental, fizikal dan emosi supaya finalis sentiasa bersedia untuk menerima kesudahan yang telah ditetapkanNYA bagi mengelakkan penarikan diri kecuali sebab yang munasabah dan tidak dapat dielakkan
9. Tarikh tutup pendaftaran pada jam 11.59 pm pada 26 mac2013.

Senarai finalis NB2013 (LU 9.00am 9.5.2012)
1.wawa (28mac -> 28april)
2. faniza (2Mei -> 31Mei)
3. norliha78 (27Mac -> 26Apr)
4. sy amni (4Mei -> 3Jun)
5. An Nisae (7Apr -> 14Mei)
6.lydaidyl (29Apr -> 30Mei)
7. morroe (9Apr -> 17Mei)
8. DNA (5Mei -> 3Jun)
9. reese (4Apr -> 4Mei)
10. Linda8211 (15Apr -> 14Mei)
11. qasehmya (3Apr -> 1Mei)
12. ugee (4Apr -> 3Mei)
13. ummi dania (9Apr -> 9Mei)
14. firhan (9Apr -> 9Mei)
15. ila_erry (9Apr -> 12Mei)
16. ziyaad (10Apr -> 6Mei)
17. ummi_Q (3Apr -> 28Apr)
18. mayazam(a_maya) (29Mac -> 29Apr)
19. juefaizul (6Apr -> 16 Mei)
20. waniey (27Mac -> 28Apr)
21. cik ras (2Mei -> 31Mei)
22. zettyn (27Mac -> 25Apr)
23. elurza (7Apr -> 12Mei)
24. mrs chenta (14Apr -> 14Mei)
25. asyia83 (15Apr -> 19Mei)
26. rezfiz (2Mei -> 26Mei)
27. JD (6Mei -> 3June)
28. Irizz Rizal (14Apr -> 13Mei)
29. sue (18Apr -> 16Mei)
30. fazlina4284 (18Apr -> 16Mei)
31. anisabu (7Mei -> 9Jun)
32. fyzz (17Apr -> 15Mei)
33. inasherina (13Apr -> 26Mei)
34. Shima Kamal (19Apr -> 20Mei)
35. hiro (13Apr -> 13Mei)
36. didie (13Apr -> 12Mei)
37. austa (19Apr -> 18Mei)
38. fika83 (27Apr ->       )
39. an2kecik (20Apr -> 18Mei)
40. ibundaorkid (18Apr -> 17Mei)
41. Ummi Najla (30Apr -> 25Mei)
42. Ashila (11Apr -> 10Mei)
43. mamateh (24Apr -> 7Jun)
44. feezashah (24Apr -> 23Mei)
45. Noora (22Apr -> 20Mei)
46. Kekasihhati (6Apr -> 4Mei)
47. mrs yana (26Apr -> 24Mei)
48. Ryza1023 (27Apr -> 24Mei)
49. mama anje (26Apr -> 23Mei)
50. mrs.kitty (1Mei -> 27Mei)
51. mrs_khairina (9Apr -> 8Mei)
52. eila (30Apr -> 31Mei)
53. Ommi Shay (1Mei -> 6Jun)
54. mutiaraku (2Mei -> 9Jun)
55. nor82 (4Mei -> 11Jun)
56. hanaril (19Apr -> 11Mei)
57. maya_cute (27Apr -> 21Mei)
58. miss ziehan (12Apr -> 9Mei)
59. imansyakila (8Apr -> 8Mei)
60. Raudhah (27Apr -> 27Mei)
61. ummiadam (18Apr -> 12Mei)
62. Arni Ninie (13Apr -> 13Mei)
63. KakMelah81 (7Mei -> 4Jun)




Note: Jika finalis hendak update NMP or status finalis hendaklah menyertakan no giliran masing2
« Last Edit: May 10, 2012, 09:16:39 AM by Linda8211 »
"I'M PREGNANT CUMS MOMMY TO BE"


Offline imansyakila

  • Topaz
  • *
  • Posts: 51
  • Suka? +0/-0
  • Be What YoU wAnnA Be
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #168 on: May 09, 2012, 11:21:15 AM »
SaYa No 51 dah DeLay..
Takde TandA PeYed Nak MAi Pun
wat Upt PagI TAdi NAik 2 line..taPi 1 KAbuR..

fazlina4284

  • Guest
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #169 on: May 09, 2012, 11:49:26 AM »
Salam Linda,

Untuk makluman saya no. 30 dah tukar nick name la. Tq.

Offline ummiadam

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 219
  • Suka? +0/-0
  • Ya Allah..kurniakanlah dari sisimu zuriat untukku.
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #170 on: May 09, 2012, 11:56:09 AM »
SaYa No 51 dah DeLay..
Takde TandA PeYed Nak MAi Pun
wat Upt PagI TAdi NAik 2 line..taPi 1 KAbuR..
wah wah wah..ada good news dah..alhamdllah..tahniah...sa pa pulak lepas ni..chayyok2!!! ;)  ;D  :D  :)

Offline mama khairina

  • Berlian
  • *
  • Posts: 3303
  • Suka? +10/-0
  • hidup mesti terus
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #171 on: May 09, 2012, 12:00:31 PM »
SaYa No 51 dah DeLay..
Takde TandA PeYed Nak MAi Pun
wat Upt PagI TAdi NAik 2 line..taPi 1 KAbuR..

imansyakila..awak no 59 le...hehehe tahniah mudah2an ade rezki...mane taw saye lak berjangkit ngan awak...
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/mamakhairina" style="font-size:smaller;" >


 My Ovulation Chart[/url]

Offline ummiadam

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 219
  • Suka? +0/-0
  • Ya Allah..kurniakanlah dari sisimu zuriat untukku.
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #172 on: May 09, 2012, 12:05:21 PM »
imansyakila..awak no 59 le...hehehe tahniah mudah2an ade rezki...mane taw saye lak berjangkit ngan awak...
hi khairina..tu la teruja tengok orang dah delay..xcited rasa.. ;)

Offline wawa

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 216
  • Suka? +0/-0
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #173 on: May 09, 2012, 12:56:12 PM »
As salam k iman nk update no.1...delay 7 ari ttibe xsdar dh peyed...pastu kuar ketul2 daging...huhu..ingat dh lekat takut effect dr ubat sbb sblm ni kene warded kene allergic...

no.1...
LMP : 4 Mei 2012
NMP : 4 Jun 2012

sape yg berjaya utk NB 2013 ni tahniah ye....yg lain kite same2 usaha dan doa...

Offline mamateh

  • pengedar produk anugerah, shaklee, susuk dara dan barangan bayi dan kanak-kanak
  • Global Moderator
  • Berlian
  • *****
  • Posts: 5027
  • Suka? +3/-0
  • Nur Abbasy-Cahaya Kerajinan Berusaha
Re: NAK BABY 2013 a.k.a NB2013
« Reply #174 on: May 09, 2012, 12:57:18 PM »
SaYa No 51 dah DeLay..
Takde TandA PeYed Nak MAi Pun
wat Upt PagI TAdi NAik 2 line..taPi 1 KAbuR..

wah dah ada nk kene bold name die nie..hehehe faint line lah tu..nk jugak..nak jugak..nak jugak..mudah2an berjangkit...

 

Powered by EzPortal