+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Menu

Portal Ratuhati.com
Adab-adab Berforum
Mengenai Forum - FAQ
Bagaimana Mahu Mengiklan

+-Stats

Members
Total Members: 11026
Latest: junaidahmarni
New This Month: 107
New This Week: 21
New Today: 5
Stats
Total Posts: 447601
Total Topics: 7501
Most Online Today: 157
Most Online Ever: 441
(February 18, 2013, 04:28:13 PM)
Users Online
Members: 6
Guests: 146
Total: 152

Author Topic: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE  (Read 2606 times)

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« on: April 26, 2012, 04:16:24 PM »
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Terima Kasih kerana sudi datang ke topic ini. Saya ingin menjual pakaian dalaman untuk kesihatan wanita, iaitu Korset Premium Beautiful dengan harga yang berpatutan.

Saya masih ada beberapa set yang masih baru dan tidak pernah digunakan. Saya sememangnya ejen berdaftar. Untuk setiap seta saya akan sertakan 1 botol PB Wash yang memang khas untuk mencuci corset ini.

Jika pembelian melebihi RM2000, ada lagi free gift akan disertakan, bergantung pada yang terawal.

**********************************************************************************
Jika anda tergolong dalam golongan
-nak turunkan berat badan
-Baru lepas bersalin dan ingin turunkan berat badan
-Nak kekalkan bentuk tubuh badan tak kira sekecil mana atau segempal manakah anda.
-Mempunyai masalah untuk memilih baju di pasaraya
-Mengalami masalah sakit tulang belakang/slip disc
-Hormon yang tidak stabil/period cycle tidak consistent
-Mengalami masalah sengugut/keputihan yang teruk
-Bakal berkahwin
-Menghadiri temuduga tetapi risau dengan penampilan yang kurang berkeyakinan

Tanpa pembedahan dan ubat - ubatan, tanpa perlu menahan lapar yang kronik, Premium Beautiful corset boleh membantu untuk merialisasikan impian anda.

Apa Itu Premium Beautiful?

1) Corset ini ialah corset terbaik No 1 Malaysia yang diperbuat dari material yang bermutu tinggi.

2) Jaminan seumur hidup untuk kesemua kerosakan. Kalu ade sebarang kerosakan, repair adalah percuma.

3) Mendapat pengiktirafan Superbrand. Nk dapat Superbrand bukan senang. Only by invitation.

4) Menekankan 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Maksudnye tubuh badan akan lebih sihat disamping kita menjaga kecantikkan

5) Membantu pengaliran darah dengan lancar. Ini penting untuk mengelakkan banyak penyakit khususnya pada kaum wanita. Contohnya period pain atau senggugut

6) Menyokong tulang belakang anda semasa berjalan, duduk atau apa saja jenis aktiviti. Ini dapat mengelakkan dan mengurangkan sakit tulang belakang.

7) Fabrik corset ini dapat menstabilkan suhu badan dan menghilangkan bau badan yang tidak enak.

8) Menyokong rahim wanita di posisi yang betul. Ia menjamin kesuburan bagi setiap wanita yang inginkan anak.

9) Maximum pemakaian 8 jam. Selain exercise dan diet, corset ini mampu menurunkan berat badan anda. Tidak perlu lagi ke pusat pelansingan badan kerana harga corset ini jauh lebih murah dari mana2 program pelansingan badan. Dan ianya boleh di pakai seumur hidup dan boleh diwarisi oleh anak dan cucu anda kelak.

***************************************************************************************

Ia terbahagi kepada 3 bahagian iaitu

1) Long Brassiere
Kelebihan Long Brassiere:

1. Mengelakkan bengkak susu
2. Menyokong payudara besar
3. Menggalakkan pertumbuhan payudara kecil
4. Mencantikkan bentuk badan


2) Long Girdle
Kelebihan Long Girdle

1. Menyokong rahim selepas melahirkan anak
2. Menstabilkan hormon
3. Mengurangkan senggugut
4. Membantu perlekatan janin
5. Mencantikkan punggung
6. Mengurangkan keputihan


3) Waist Nipper
Kelebihan Waist Nipper

1. Menyokong tulang belakang
2. Memecahkan batu karang kecil
3. Mengempiskan perut
4. Mengurangkan 'stretch mark'
5. Membentuk pinggang
6. Mengubat lenguh kaki

Pada sesiapa yang nak order Premium Beautiful, anda akan dapat 1 botol PB Wash percuma.

Boleh e-mail kepada saya: muzliani@gmail.com atau sms ke 019-2142733
Lokasi saya di Shah Alam.. tetapi penghantarn boleh dilakukan pada mereka yang berada diluar kawasan.
Untuk tahu lebih lanjut, sila PM saya..

Harga bermula dari RM1400.00 (sementara stok masih ada)
« Last Edit: June 27, 2012, 12:44:38 PM by mikamusz »
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup


Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #1 on: April 27, 2012, 09:34:48 AM »
Up sikit, harga promosi masih lagi valid... PM saya untuk harga seterusnya...
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline shasuria

  • KNK
  • Nilam
  • *
  • Posts: 386
  • Suka? +11/-0
  • Hidup ini hanya sementara..
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #2 on: April 27, 2012, 06:18:04 PM »
Assalamualaikum mikamusz..
Nak tanya boleh? Saya punya corset yang seluar tu rosak sikit, dia terkoyak. Betul ke repair boleh free? Atau ni tawaran kepada siapa2 yang beli dari mikamusz aje? Saya nak repair tapi taktau la nak berhubung dengan siapa ye? Beli lama dulu dah.. Tahun 2003 ke 2005 entah.. Dah lupa beli dengan siapa ;( Kalau mikamusz boleh share, apa yang perlu saya lakukan utk repair corset tu?  Terima kasih ye Mikamusz utk respond.. :)

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #3 on: April 30, 2012, 03:08:27 PM »
Salam shasuria...
betul, boleh repair sebab dia ada lifetime warranty. Masih simpan lagi tak kad warranty dia. kalau ada bawak kad tu ke stokis berhampiran atau ke HQ kat Kapar. Kalau dapat jumpa dengan siapa yang jual lagi bagus. Shasuria duduk kat kawasan mana?
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #4 on: April 30, 2012, 05:46:32 PM »
Jom dapatkan corset premium beautiful sekarang, boleh PM saya saiz ukuran badan masing - masing untuk mengetahui size dan harga. caranya..

1. Ukur puncak dada
2.Ukur bawah dada
3. ukur pinggang
4. ukur puncak punggung.
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup


Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #5 on: May 03, 2012, 11:59:52 AM »
berminat sila PM.. takde masalah, harga boleh dirunding.... terutama kalau nak bayar secara cash..
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #6 on: May 04, 2012, 03:15:47 PM »
Dapatkan corset sekarang dengan harga yang menjimatkan..
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #7 on: May 08, 2012, 12:39:08 PM »
jom beli, ada 1 set paling besar dan beberapa set kecik.
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #8 on: May 15, 2012, 11:59:29 AM »
up sikit
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Pakaian Dalaman Wanita untuk Kesihatan
« Reply #9 on: May 21, 2012, 04:36:01 PM »
Jom Beli Premium Beautiful
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #10 on: May 22, 2012, 02:58:40 PM »
up sikit..
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #11 on: May 25, 2012, 08:51:45 AM »
PM if interested ye... thx
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #12 on: May 25, 2012, 12:16:00 PM »
Harga yang ditawarkan adalah murah dari biasa. Jangan risau, ini bukan stok lama, stok masih baru dan warranty masiha da seumur hidup. Bukan stok terpakai. Boleh PM for more info.
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mama syamil

  • Topaz
  • *
  • Posts: 1
  • Suka? +0/-0
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #13 on: May 30, 2012, 10:12:07 AM »
Saiz seperti di bawah:

Long Bra 80E
Waist Nipper 92
Long Girdle 90.

email semula atau sms saya 0193647303, serius buyer if get a best price.

Pls Qute a last price  TQ

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #14 on: May 30, 2012, 10:27:07 AM »
Salam Erlena_kamarul.. saya dah PM ye.. thx
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #15 on: June 06, 2012, 11:52:02 AM »
Jom tengok kalau berkenan.. best price untuk cash buyer
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #16 on: June 11, 2012, 11:02:17 AM »
Up sikit.... hot promo
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #17 on: June 13, 2012, 09:35:57 AM »
Jom beli jom
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #18 on: June 14, 2012, 12:43:45 PM »
up sikit
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #19 on: June 21, 2012, 08:59:32 AM »
few sizes are still available, small, medium and large... large doesn't mean L size but it's LARGE... can fit for those who are in size XXXL as well. Looking for a good and reasonable price, kindly PM me or leave your message here and I will entertain you. Look good, georgous and healty during hari raya is a perfect reward to yourself.
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #20 on: June 22, 2012, 11:28:56 AM »
jom pakai PB. Puasa and raya dah nak dekat. Cantik dan sihat.
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #21 on: June 25, 2012, 02:40:08 PM »
Promosi sempena hari raya. PM me for more details.
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #22 on: June 26, 2012, 04:31:39 PM »
Jom beli
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline mikamusz

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 164
  • Suka? +0/-0
  • Experiences the unforgettable journey in my life
    • Mission Possible with Premium Beautiful || The Unforgettable Journey In Our Life
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #23 on: June 27, 2012, 09:09:23 AM »
promo still on
Hidup bukan untuk menipu.. jangan menipu untuk hidup

Offline on

  • Topaz
  • *
  • Posts: 38
  • Suka? +1/-0
  • i luv my family
Re: Premium Beautiful Corset untuk Kesihatan.... BEST PRICE
« Reply #24 on: June 27, 2012, 01:53:32 PM »
pm saya harga..

 

Powered by EzPortal