+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Menu

Portal Ratuhati.com
Adab-adab Berforum
Mengenai Forum - FAQ
Bagaimana Mahu Mengiklan

+-Stats

Members
Total Members: 11307
Latest: Aini6968
New This Month: 87
New This Week: 3
New Today: 3
Stats
Total Posts: 452484
Total Topics: 7609
Most Online Today: 174
Most Online Ever: 441
(February 18, 2013, 04:28:13 PM)
Users Online
Members: 11
Guests: 166
Total: 177

Author Topic: PEMBEKAL PURE COLLAGEN SERENDAH RM6.50 BG GRED AA & RM7.50 BG GRED AAA HANYA BEL  (Read 15043 times)

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
aslkum..maaf ..nak tanye..pernah dgr COLLAGEN?haa..tentu semua pernah dengar..TAPI..PURE MARINE COLLAGEN ni..lebih asli..TIADA BAHAN TIRUAN..TIADA BAHAN KIMIA...malah ASLI..gitu..tak same dengan produk2 yg ade collagen..

Ape Fungsi Pure Marine Collagen nie yer: meh sini hani nak citer sikit..
Fungsi Pure Marine Collagen:

  1.  Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
  2.  Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit)
  3. 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
  4.Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
  5. PH bernilai 7.6

Jika diamalkan seharian kulit akan nampak semakin cerah dan putih gebus macam kulit orang jepun.., dalam masa seminggu akan nampak kesannya especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin.. jadikan ia sebagai masker pun boleh ..tak percaya??

mari baca tesimoni customer (nama dirahsiakan) hani yang dah makan dan amalkan collagen ni..
Cust: aslkum,dik,,akak dah beli dan dah mkn Collagen ni..memng ade perubahn kt akak,,lau sebelum ni asyik rase lapar jer..^_^..tapi setelah ambil COLLAGEN ni..kurang dah rase lapar..^_^..skrg pun akk nk order collagen GRED AAA yer..tak sabor nie.. akak minum mix dengan JUS ORANGE & JUS EPAL..kelass gitu..akak customer sy ni..

Bagaimana nak beli COLLAGEN nier...

Mudah sahaja..you all boleh beli online di http://ummishop1612.blogspot.com atau pun you all kan ade fb kan...hehe..add lah saya as your frenz di http://www.facebook.com/purecollagen.royalgold atau pun hntrkan pesann anda di emeil yang berikut: combee84@yahoo.com..sememangnya anda akan berpuas hati dengan PRODUK alam ini..

Jangan lupa klik liked at my pages http://www.facebook.com/beautycollagen
« Last Edit: October 10, 2012, 03:08:17 PM by hanicollagen »


Offline lydianajihah

  • Global Moderator
  • Berlian
  • *****
  • Posts: 2201
  • Suka? +15/-0
Pure Marine Collagen
« Reply #1 on: July 17, 2012, 09:02:38 AM »
salam puan,
maaf atas pertanyaan
terlepas pandang. selamat berniaga di rh  :)
« Last Edit: July 17, 2012, 09:05:37 AM by lydianajihah »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
Re: Pure Marine Collagen
« Reply #2 on: July 17, 2012, 09:09:30 AM »
wkmsalam..tidak mengapa..sudi-sudilah menjamu mata di http://ummishop1612.blogspot.com atau layari di fanpage saya  http://www.facebook.com/beautycollagen

Jangan lupe klik liked at my pages yer..http://www.facebook.com/beautycollagen terima kasih ;)
« Last Edit: July 21, 2012, 09:35:09 PM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
Re: Pure Marine Collagen
« Reply #3 on: July 17, 2012, 04:01:59 PM »
Pure Marine Collagen
Baik untuk kesihatan diri anda sekeluarga.. para ibu-ibu ,,wanita sedang mengandung , golongan orang tua,,mereka yang mempunyai masalh sakit lutut atau ghout patut mencuba amalkan COLLAGEN ini.. Ia bukan COLLAGEN TIRUAN,malah ianya asli.. tak percaya??

Jom ..cuba sekarang..instock.. kenapa ianya mahal?? kerana ianya menghasilkan stamina yang kuat kepada individu yang makan collagen nie..tak percya?? Orang JEPUN selalu mkn SHUSHI..and dalam shushi tu ade COLLAGEN ..sbb tu kulit mereka CANTIK..MULUS..

Jom CUBA PURE MARINE COLLAGEN ^___^..  HARGAI tumbuhan ALAM

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
Re: Pure Marine Collagen
« Reply #4 on: July 17, 2012, 10:54:52 PM »
Keistimewaan Pure Marine Collagen:
[/font
]

    Nilai nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
    Khasiatnya sama dengan sarang burung layang-layang (RM 400 hingga ribuan ringgit)
    24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
    Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
    PH bernilai 7.6

Jika diamalkan seharian kulit akan nampak semakin cerah/putih, dalam masa seminggu akan nampak kesannya especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin.. jadikan ia sebagai masker pun boleh//Tak percaya?? Masih ragu-ragu?? Cubalah..anda pasti akan seronok dengan perubahan diri anda..
 
Testimoni Customer YANG dah beli..(nama cust..rahsia yer..)

Cust: aslkum,dik,,akak dah beli dan dah mkn Colaagen ni..memng ade lah perubahn kt akak,,lau sebelum ni asyik rase lapar jer..^_^..but aftre ambil COLLAGEN ni..kurang dah rase lapar..^_^..skrg pun akk nk order collagen GRED AAA yer..tak sabor nie..

KHASIAT PURE MARINE COLLAGEN:
1. Memberi tenaga dan menguatkan sistem tubuh.
2. Menguatkan tulang dan sendi.
3. Meningkatkan sel rawan dan otot.
4. Merawat penyakit gaut.
5. Mencegah kanser
6. Menurunkan tekanan darah tinggi.
7. Merawat Gastrik.
8. Anti bakteria / kulat.
9. Merawat Anemia.
10. Menurunkan kolestrol dalam tubuh.
11. Menyerap lebihan garam dalam tubuh(lumpuh).
12. Melicin dan menegangkan kulit serta payu dara (anti penuaan).
13. Memulihara sel-sel kulit mati (jerawat).
14. Menpercepatkan penyembuhan luka.
15. Menstabilkan kandungan gula dalam darah(kencing manis).
16. Membersihkan tubuh dari reaksi radikal bebas.
17. Menberi Kekenyangan(diet).
18. Melancarkan sistem metabolisme.
19. Memelihara usus kecil.(Sembelit)


Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
Re: Pure Marine Collagen
« Reply #5 on: July 18, 2012, 10:11:32 PM »
aslkum semua..di sini hani nak citer lagi feedback positif customer yang dah makan Collagen nie..kesan nampak dalam amsa 1 minggu jeer..BUKAN UBAT TAPI MUJARAB ;)

alhamdulillah..feedback baik lagi dr customer PURE MARINE COLLAGEN
Cust: anak sy yg ade ekzima dah berkurangan sejak makn PURE MARINE COLLAGEN ni..syukyur sangat-sangat..

Jom Order... Best Price ^___^
BUKAN UBAT tapi Mujarab..Nak Cantikkan kulit muka ANTI-AGING pun boleh

Jom order PURE MARINE COLAGEN .. ;)

Bagaimana nak beli COLLAGEN nier...

Mudah sahaja..you all boleh beli online di http://ummishop1612.blogspot.com
atau pun you all kan ade fb kan...hehe..add lah saya as your frenz di http://www.facebook.com/purecollagen.royalgold
atau pun hntrkan pesann anda di emeil yang berikut: combee84@yahoo.com..sememangnya anda akan berpuas hati dengan PRODUK alam ini.. :D

jangan lupa klik liked at my pages http://www.facebook.com/beautycollagen
« Last Edit: July 21, 2012, 09:35:31 PM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
Re: Pure Marine Collagen
« Reply #7 on: July 19, 2012, 04:28:28 PM »
sila lah menjamu mata dan mencuba produk dripada tumbuhan alam ini..harga berpatutan setanding khasiatnya yang tinggi.. :)

untuk order..Pure Marine Collagen boleh terus ke fb sya
http://www.facebook.com/purecollagen.royalgold

atau pun hntrkan pesanan melalui emeil combee84@yahoo.com :)

Jangan lupa klik like at http://www.facebook.com/beautycollagen
« Last Edit: July 21, 2012, 09:35:51 PM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
Re: Pure Marine Collagen
« Reply #8 on: July 20, 2012, 08:00:44 AM »
Aslkum semua..selamat pagi Jumaat yang penuh barakah ini.. esok semua ummat ISLAM akan menyambut ketibaan BULAN RAMDHAN yang penuh mulia..mudah-mudahan kita semua diberi inayahnya..aminn

di sini nur nak wat promosi lagi..harga collagen memnag berpatutan tapi tinggi nilai kalsiumnya serta nutrien nya..Warga negara China, Taiwan serta Korea sanggup berhabisan ribu ringgit semata-mata membeli PURE MARINE COLLAGEN ni..jom order Collagen..sedap..semua gologan boleh makan collagen nie..

Jom order PURE MARINE COLAGEN .. ;)

Bagaimana nak beli COLLAGEN nier...

Mudah sahaja..
1.you all boleh beli online di:
http://ummishop1612.blogspot.com atau


2.you all kan ade fb kan...hehe..add lah saya as your frenz
http://www.facebook.com/purecollagen.royalgold atau


3.hntrkan pesann anda di emeil yang berikut:
combee84@yahoo.com..


4.Jom klik liked at my pages http://www.facebook.com/beautycollagen

minta jasa baik rakan-rakan untuk klik liked at this page.. ;) sememangnya anda akan berpuas hati dengan PRODUK alam ini..
« Last Edit: July 21, 2012, 09:36:15 PM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
Re: Pure Marine Collagen
« Reply #9 on: July 21, 2012, 10:10:56 AM »
Aslkum semua..selamat pagi .. :)

di sini nur nak wat promosi lagi..harga collagen memnag berpatutan tapi tinggi nilai kalsiumnya serta nutrien nya..Warga negara China, Taiwan serta Korea sanggup berhabisan ribu ringgit semata-mata membeli PURE MARINE COLLAGEN ni..jom order Collagen..sedap..semua gologan boleh makan collagen nie..

Jom order PURE MARINE COLAGEN .. ;)

Bagaimana nak beli COLLAGEN nier...

Mudah sahaja..
1.you all boleh beli online di:
http://ummishop1612.blogspot.com atau


2.you all kan ade fb kan...hehe..add lah saya as your frenz
http://www.facebook.com/purecollagen.royalgold atau


3.hntrkan pesann anda di emeil yang berikut:
combee84@yahoo.com..


4.Jom klik liked at my pages http://www.facebook.com/beautycollagen

minta jasa baik rakan-rakan untuk klik liked at this page.. ;) sememangnya anda akan berpuas hati dengan PRODUK alam ini..
« Last Edit: July 21, 2012, 09:36:33 PM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
PURE COLLAGEN GRED AA PUTIH KEKUNINGAN TANPA BAU!!
« Reply #10 on: July 22, 2012, 09:27:26 PM »
PURE COLLAGEN GRED AA PUTIH KEKUNINGAN TANPA BAU!! THE BEST PRICE
*1 PEK RM22(120G)+RM8 POS
*2 PEK RM44 (120G)+RM6 POS

PURE COLLAGEN COKLAT HARGA BORONG
RM6.20/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.00/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)

Alhamdulillah testimoni from my lovely customer...on9..   :D

Customer: Puan Aishah (Alhamdulillah...walaupun sahur pg td just minum marine collagen...tp perut still maintain x lapar pun...hehehe...suka..suka...s ukaaa...sangat,sangat......en.hubby pun x bising lapar...boleh la sahur ngan collagen selama sebulan nie....)

Jom order PURE MARINE COLAGEN .. ;)

Bagaimana nak beli COLLAGEN nier...

Mudah sahaja..
1.you all boleh beli online di:
http://ummishop1612.blogspot.com atau


2.you all kan ade fb kan...hehe..add lah saya as your frenz
http://www.facebook.com/purecollagen.royalgold atau


3.hntrkan pesann anda di emeil yang berikut:
combee84@yahoo.com


4.Jom klik liked at my pages http://www.facebook.com/beautycollagen

minta jasa baik rakan-rakan untuk klik liked at this page.. ;) sememangnya anda akan berpuas hati dengan PRODUK alam ini..

« Last Edit: October 13, 2012, 05:48:57 AM by hanicollagen »

Offline Rida

  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
Re: Tawaran Harga Runtuh Pure Collagen
« Reply #11 on: August 08, 2012, 10:06:26 AM »
Salam akk, sy nk jd pengedar n mcm mna nk hubungi akk (no phn).
akk blh pm kt rida77.ri@gmail.com
sy dah mkn collagen ni mmg bgus sngt2:-) so now sy nk jd pengedar pulak:-) nnti akk pm sy yer.tq

Offline DILLA84

  • Nilam
  • *
  • Posts: 358
  • Suka? +1/-0
Re: Tawaran Harga Runtuh Pure Collagen
« Reply #12 on: August 08, 2012, 10:49:41 AM »
cara mkn macam mn?

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
PURE COLLAGEN GRED AAA
« Reply #13 on: August 24, 2012, 05:48:40 PM »
PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!
*1 PEK RM28 (120G)+RM9 POS
*2 PEK RM56 (120G)+RM6 POS
*3 PEK RM84 FREE POS

PURE COLLAGEN UNGU GRED AAA PALING BAGUS UTK KESIHATAN DAN TUK KULIT YG CERAH
PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!
HARGA BORONG RM7.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM7.00/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.80/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)
« Last Edit: October 13, 2012, 05:49:33 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
JUALAN MEGA SALE!! PURE COLLAGEN GRED A PUTIH KEKUNINGAN TANPA BAU!!
« Reply #14 on: August 25, 2012, 12:42:48 PM »
SALE!! JUALAN MEGA SALE!! PURE COLLAGEN GRED A PUTIH KEKUNINGAN TANPA BAU!!

*1 PEK RM42 (150G) FREE POS
*2 PEK RM78 (150G) FREE POS

DIJAMIN YANG TERBAIK!!

KHASIAT PURE MARINE COLLAGEN :-
-10x ganda tinggi dari sirip yu (satu mangkuk kecil rm300)
-khasiat sama dengan sarang burung layang-layang (rm400 hingga ribuan)
-24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarag burung layang-layang tahan 4-5week
« Last Edit: September 14, 2012, 08:59:40 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
PURE COLLAGEN
« Reply #15 on: August 25, 2012, 12:45:45 PM »
PURE COLLAGEN GRED AA PUTIH KEKUNINGAN TANPA BAU!! THE BEST PRICE
*1 PEK RM22(120G)+RM9 POS
*2 PEK RM44 (120G)+RM6 POS

PURE COLLAGEN COKLAT HARGA BORONG RM6.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM6.20/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.00/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)


PURE COLLAGEN UNGU GRED AAA PALING BAGUS UTK KESIHATAN DAN TUK KULIT YG CERAH
PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!

HARGA BORONG RM7.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM7.00/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.80/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)

HOW TO ORDER?
 
Sila isi order form di http://ummishop1612.blogspot.com/ dan tunggu reply dari pihak kami dalam masa 24 jam dari tempoh mengisi form. Jika anda menghantar 2-3 kali order form mengunakan email yang sama, kami hanya akan memproses email yang teratas sahaja. Jika ingin menambah order, isi order form baru dan tulis note, (tambahan order)

1. NYATAKAN ITEM  YANG INGIN DIBELI
2. LISTKAN ITEM YANG HENDAK DIBELI
3. SENDKAN ORDER ANDA KE EMAIL combee84@yahoo.com
4. KAMI AKAN MEMBALAS DALAM MASA 24 JAM JANGAN LUPA SERTAKAN NAMA,ALAMAT RUMAH UNTUK TUJUAN PENGHANTARAN.
5. PAYMENT KE AKAUN 101245276749 ATAS NAMA HASNULHUDA BINTI AHMAD  ( MAYBANK )

ATAU HANTRKAN PESANAN ANDA KE  emeil yang berikut: combee84@yahoo.com

Makluman kepada anda yang ingin menjadi agent Pure Collagen sila sertakan maklumat anda ke emeil : combee84@yahoo.com
dengan butiran berikut:
1.nama anda
2.nama fb anda
3.alamt tempat tinggal
4.nombor telefon
5. website jika ada
« Last Edit: October 13, 2012, 05:50:38 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
aslkum semua..kepada anda yang berminat untuk mengorder Pure Collagen boleh sms wakil-wakil agent sy ye atau pun inbox saya.

nama: As = Melaka
h/p: 019-3699311
nama: abdullah = Senai, Kulai, Gelang Patah
H/p: 012-7907846
nama: Saif = Pasir gudang, Ulu tiram, Jb
H/p: 019-3699341
nama : Khalid = Mutiara Rini, Nusajaya
H/p: 019-7556701
nama: Nur haryanie Hashmi = Kemaman,Terengganu.
H/p: 012-2934900
nama: Noorhazlina Mohd Elias= Rawang
H/p: 017-2420221
Nama : Anna Farhana
HP: 014-5229968
Nama : Umar ( Brunei )
h/p : +6738818848
 
atau melalui saya sendiri, anda hendaklah mengisi order form terlebih dahulu yer..:)
 
 HOW TO ORDER?
 
Sila isi order form dan tunggu reply dari pihak kami dalam masa 24 jam dari tempoh mengisi form. Jika anda menghantar 2-3 kali order form mengunakan email yang sama, kami hanya akan memproses email yang teratas sahaja. Jika ingin menambah order, isi order form baru dan tulis note, (tambahan order)

1. NYATAKAN ITEM  YANG INGIN DIBELI
2. LISTKAN ITEM YANG HENDAK DIBELI
3. SENDKAN ORDER ANDA KE EMAIL combee84@yahoo.com
4. KAMI AKAN MEMBALAS DALAM MASA 24 JAM JANGAN LUPA SERTAKAN NAMA,ALAMAT RUMAH UNTUK TUJUAN PENGHANTARAN.
5. PAYMENT KE AKAUN 101245276749 ATAS NAMA HASNULHUDA BINTI AHMAD  ( MAYBANK )
« Last Edit: September 13, 2012, 05:14:04 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
LIST AGENT PURE COLLAGEN YANG SAH :))
nama: As = Melaka
h/p: 019-3699311

nama: abdullah = Senai, Kulai, Gelang Patah
H/p: 012-7907846

nama: Saif = Pasir gudang, Ulu tiram, Jb
H/p: 019-3699341

nama : Khalid = Mutiara Rini, Nusajaya
H/p: 019-7556701

nama: Nur haryanie Hashmi = Kemaman,Terengganu.
H/p: 012-2934900

nama: Noorhazlina Mohd Elias= Rawang
H/p: 017-2420221

Nama :  Anna Farhana
HP:  014-5229968

Nama : Umar ( Brunei)
h/p : +6738818848
« Last Edit: September 13, 2012, 05:12:30 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
APA KATA MEREKA TENTANG PURE COLLAGEN??

tESTIMONI DRPD pUAN iNTAN-pAHANG -isinin 3.9.2012

ALHMDULILLAH, AWAK PUNYE COLAGEN SANGAT BAGUS,anak akak yang jenis kulit dan kuku cepat terkopek dan luka-luka. alhmdulillah setelah ambil colagen dn amalkan selama 3 minggu kuku dan kulit kami dah kurang pecah-pecah. kalau tidak anak akak akan merengek sebab sakit.

Testimoni Pure Collagen DO NOT COPY - 2.9.2012
Alhamdulillah :) feedback baik from lovely customer...customer offline..beli by hand jer..:) sukenye nak kongsi dgn u alls semua..:)

Customer: alhmdulillah, baru-baru ni kolestrol sy sudah berkurangan. ada satu hari tu sy jumpe doktor utk check kolestrol, tp alhmdulillah kolestrol sy sudah berkurangan. Sehingga doktor bertanya adkh sy mkn ape2 suplemnt?..
Customer ni amalkn makan collagen Coklat selama 2 bulan..


testimoni Pure Collagen DO NOT COPY 4 august
Akk makan pure colegen tu ok sgt nanti nk order lglah..berat badan akak dh turun sikit selera mkn dh berkurang...kadang-kadang tu x nk makan nasi langsung..

Offline Ummu

  • Peniaga
  • Zamrud
  • *
  • Posts: 163
  • Suka? +2/-0
APA KATA MEREKA TENTANG PURE COLLAGEN??

tESTIMONI DRPD pUAN iNTAN-pAHANG -isinin 3.9.2012

ALHMDULILLAH, AWAK PUNYE COLAGEN SANGAT BAGUS,anak akak yang jenis kulit dan kuku cepat terkopek dan luka-luka. alhmdulillah setelah ambil colagen dn amalkan selama 3 minggu kuku dan kulit kami dah kurang pecah-pecah. kalau tidak anak akak akan merengek sebab sakit.

Testimoni Pure Collagen DO NOT COPY - 2.9.2012
Alhamdulillah :) feedback baik from lovely customer...customer offline..beli by hand jer..:) sukenye nak kongsi dgn u alls semua..:)

Customer: alhmdulillah, baru-baru ni kolestrol sy sudah berkurangan. ada satu hari tu sy jumpe doktor utk check kolestrol, tp alhmdulillah kolestrol sy sudah berkurangan. Sehingga doktor bertanya adkh sy mkn ape2 suplemnt?..
Customer ni amalkn makan collagen Coklat selama 2 bulan..


testimoni Pure Collagen DO NOT COPY 4 august
Akk makan pure colegen tu ok sgt nanti nk order lglah..berat badan akak dh turun sikit selera mkn dh berkurang...kadang-kadang tu x nk makan nasi langsung..

Assalamualaikum Hanicollagen
subhanallah.memang bagus kolagen yang Hani jual.

biasanya saya campur dengan buah limau atau oren dan carrot.
sedapp
Buat semua Teman RH. Jom singgah ke blog saya, ye'Bicara Hati Ibu' Jom Jengah Blog Produk Muslim 'Produk Muslim Pilihan Anda'

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
PURE COLLAGEN
« Reply #20 on: September 06, 2012, 01:20:58 PM »
PURE COLLAGEN GRED AA PUTIH KEKUNINGAN TANPA BAU!! THE BEST PRICE
*1 PEK RM22(120G)+RM9 POS
*2 PEK RM44 (120G)+RM6 POS

PURE COLLAGEN COKLAT

HARGA BORONG RM6.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM6.20/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.00/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)

PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!
*1 PEK RM28 (120G)+RM9 POS
*2 PEK RM56 (120G)+RM6 POS
*3 PEK RM84 FREE POS

PURE COLLAGEN UNGU GRED AAA PALING BAGUS UTK KESIHATAN DAN TUK KULIT YG CERAH
PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!
HARGA BORONG RM7.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM7.00/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.80/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)

« Last Edit: October 13, 2012, 05:51:32 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
JUALAN MEGA SALE!! PURE COLLAGEN
« Reply #21 on: September 06, 2012, 01:27:45 PM »
wkmslm terima kasih Ummu..alhmdulillah, permintaan memang sngt tinggi PURE COLLAGEN ni di semenanjung. dah macm pisang goreng panas dah..alhmdulillah. adat berniaga , kadang kala kita disukai, kadang kala kita tidak disukai..

adakala ujian allah bagi susah
adakala ujian kesenangn allah bagi utk lihat sejauh manakah tahap kesabaran dan keimanan seseorang hambanya.

alhmdulillah, suami banyk bg dorongan,
« Last Edit: September 14, 2012, 09:05:40 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
PURE COLLAGEN
« Reply #22 on: September 13, 2012, 04:58:21 AM »
PURE COLLAGEN GRED AA PUTIH KEKUNINGAN TANPA BAU!! THE BEST PRICE
*1 PEK RM22(120G)+RM9 POS
*2 PEK RM44 (120G)+RM6 POS

PURE COLLAGEN COKLAT

HARGA BORONG RM6.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM6.20/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.00/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)

PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!
*1 PEK RM28 (120G)+RM9 POS
*2 PEK RM56 (120G)+RM6 POS
*3 PEK RM84 FREE POS

PURE COLLAGEN UNGU GRED AAA PALING BAGUS UTK KESIHATAN DAN TUK KULIT YG CERAH
PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!

HARGA BORONG RM7.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM7.00/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.80/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)
« Last Edit: October 13, 2012, 05:57:02 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
COLLAGEN DRINK
« Reply #23 on: September 14, 2012, 09:08:14 AM »
COLLAGEN DRINK

1 botol 130G =RM50 COLLAGEN COKLAT PERISA ORANGE
HARGA BORONG COLLAGEN DRINK  PACK IN BOTTLE
RM30 /BOTOL BELIAN 6 BOTOL
RM20 / BOTOL BELIAN 10 BOTOL
RM18/BOTOL BELIAN 20 BOTOL

1 botol 130G =RM55 COLLAGEN UNGU PERISA ORANGE
HARGA BORONG COLLAGEN DRINK PACK IN BOTTLE
RM32 /BOTOL BELIAN 6 BOTOL
RM25 / BOTOL BELIAN 10 BOTOL
RM20/BOTOL BELIAN 20 BOTOL


PURE COLLAGEN GRED AA PUTIH KEKUNINGAN TANPA BAU!! THE BEST PRICE
*1 PEK RM22(120G)+RM9 POS
*2 PEK RM44 (120G)+RM6 POS

PURE COLLAGEN COKLAT

HARGA BORONG RM6.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM6.20/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.00/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat)

PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!
*1 PEK RM28 (120G)+RM9 POS
*2 PEK RM56 (120G)+RM6 POS
*3 PEK RM84 FREE POS

PURE COLLAGEN UNGU GRED AAA PALING BAGUS UTK KESIHATAN DAN TUK KULIT YG CERAH
PURE COLLAGEN GRED AAA UNGU+BROWN!!

HARGA BORONG RM7.50/PACK MINIMA BELIAN 15 PACK
RM7.00/PACK MINIMA ORDER 30 PACK
RM6.80/PACK BELIAN 50 PACK KE ATAS
(postage bergntung kpd berat
« Last Edit: October 13, 2012, 11:47:04 AM by hanicollagen »

Offline hanicollagen

  • Peniaga
  • Topaz
  • *
  • Posts: 0
  • Suka? +0/-0
PURE COLLAGEN
« Reply #24 on: October 05, 2012, 12:33:09 PM »
Sumber nutrisi yang sangat hebat untuk kesihatan dalaman dan kulit. Sesuai diamalkan lelaki dan wanita untuk semua peringkat usia.

-KOLAGEN - 10 kali ganda lebih tinggi daripada sirip ikan yu dan 24% kolagen ini bersamaan denggan 2 keping sarang burung layang-layang.
-KALSIUM - 37 kali ganda lebih tinggi daripada hati ikan.
-ANTIOKSIDA - 550 kali lebih kuat dari vitamin C.
-VITAMIN A - 40 kali le
bih hebat dari Beta Carotine atau 638 kali lebih hebat dari daging lembu.
-PROTEIN - 21 kali lebih banyak dari susu.
-OMEGA 3 DAN OMEGA 6 - 2326 kali lebih banyak dari ikan.

PURE COLLAGEN mempunyai kandungan iodine yang tinggi, berfungsi untuk menghalang tubuh manusia menyerap logam berat yang berbahaya seperti plumbum, yang boleh mengakibatkan kanser darah dan kanser tulang.
-Ia turut memiliki banyak vitamin dan mineral penting untuk tubuh seperti kalsium, magnesium, potasium, Vitamin B6, B12, C, A, omega 3 dan antioksidan.
-Kandungan serat yang tinggi juga memudahkan penghadaman dan dapat membantu pengguna mengatasi masalah sembelit/buasir.

Darling2s ...BACA NI YER:))

Perlu perbanyakkan minum air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin dan mengoptimumkan penyerapan kolagen oleh badan.

KENAPA KITA PERLUKAN AIR??

Ini kerana Air sangat penting dalam kehidupan seharian:
-Jika hendak vitamin bertindak balas dengan baik, pastikan ambil air secukupnya.
-Pengambilan air mengoptimumkan tindak balas vitamin
-Jika kurang air, badan mungkin akan mengalami detox secara kasar.
-Kekurangan air di dalam badan boleh menyebabkan darah menjadi pekat dan kita akan pening.
-Air kosong yang bersih adalah yang disyorkan. Minum 2-3 liter air kosong sehari.

 

Powered by EzPortal