+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Menu

Portal Ratuhati.com
Adab-adab Berforum
Mengenai Forum - FAQ
Bagaimana Mahu Mengiklan

+-Stats

Members
Total Members: 10169
Latest: anaki
New This Month: 111
New This Week: 31
New Today: 7
Stats
Total Posts: 433221
Total Topics: 7020
Most Online Today: 313
Most Online Ever: 441
(February 18, 2013, 04:28:13 PM)
Users Online
Members: 9
Guests: 183
Total: 192

Author Topic: tumbuh daging (daging lebih) di tempat luka jahitan  (Read 935 times)

Offline mrs.salleh

  • Topaz
  • *
  • Posts: 33
  • Suka? +0/-0
tumbuh daging (daging lebih) di tempat luka jahitan
« on: September 30, 2012, 02:20:43 PM »
saya dah 2 bulan melahirka anak...masalahnya 3 minggu lepas baru saya menyedari ada daging baru tumbuh di tempat jahitan (faraj). huhu tu pun lepas pelik sbb masih sakit walaupun benang jahitan dah lama tanggal. so, saya tgk la guna cermin n perasan ada daging warna merah di situ...

sakit bila duduk..stakat ni belum 'bersama' dgn suami lg tp saya dapat bayangkan kesakitan yg bakal dialami bila bergesel..huhu

ada sesiapa yg ada pengalaman macam ni? ape perlu buat? lama x nk baik semula??


nad_dieya

  • Guest
Re: tumbuh daging (daging lebih) di tempat luka jahitan
« Reply #1 on: September 30, 2012, 03:08:14 PM »
rasanya thread nie dah ade puan.. cuba tengok balik... nad pon lebih kurang sama jgk,da 2taun bersalin tp bile besama tuh rase sakit di bawah.. kdg2 berdenyut2..

Offline mrs.salleh

  • Topaz
  • *
  • Posts: 33
  • Suka? +0/-0
Re: tumbuh daging (daging lebih) di tempat luka jahitan
« Reply #2 on: September 30, 2012, 05:03:24 PM »
oo..yeke..x jumpe thread ni kat mane2..LAMANYA!!!!...huhu

nad_dieya

  • Guest
Re: tumbuh daging (daging lebih) di tempat luka jahitan
« Reply #3 on: September 30, 2012, 05:40:40 PM »
rasanya thread senak bersama kot.. nad pon dah lupe.. tp pernah baca dulu.. nad ingat nad sorang yg alami.. n nad fikir this normal yela maybe setiap wanita yg dah bersalin akn rase semua nie..

 

Powered by EzPortal