+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

Menu

Portal Ratuhati.com
Adab-adab Berforum
Mengenai Forum - FAQ
Bagaimana Mahu Mengiklan

+-Stats

Members
Total Members: 11026
Latest: junaidahmarni
New This Month: 107
New This Week: 21
New Today: 4
Stats
Total Posts: 447604
Total Topics: 7501
Most Online Today: 157
Most Online Ever: 441
(February 18, 2013, 04:28:13 PM)
Users Online
Members: 2
Guests: 113
Total: 115

Author Topic: cecair jernih likat keluar dari p*t*ng payudara bila di picit  (Read 1929 times)

Offline ros

  • Topaz
  • *
  • Posts: 29
  • Suka? +0/-0
cecair jernih likat keluar dari p*t*ng payudara bila di picit
« on: November 16, 2012, 09:28:48 PM »
Salam semua.

Saya sudah berkahwin 2 tahun dan masih belum dikurniai cahayamata. p*t*ng payudara mengeluarkan cecair jernih yang likat setelah dipicit. Sekiranya saya tidak picit ia tidak keluar. Namun begitu payudara saya tidak mengalami sakit2 atau bengkak2 seperti yang diperkatakan dalam simpton2 barah payudara. Adakah situasi yang berlaku pada saya ini juga pernah berlaku dikalangan anda?

Sila la sama-sama kita berkongsi kemusykilan ini.

TQ


Offline nafiz

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 142
  • Suka? +1/-0
  • SaYanG aKaN SenTiaSa BuaT YaNg TerBaiK uTk HuBBy
Re: cecair jernih likat keluar dari p*t*ng payudara bila di picit
« Reply #1 on: December 01, 2012, 08:10:39 AM »
saya pun sama situasi macam awak. skrg ni saya mengandung 7 bulan. saya pun masih tercari-cari jawapannya
HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Offline mama_iffah

  • Topaz
  • *
  • Posts: 44
  • Suka? +0/-0
Re: cecair jernih likat keluar dari p*t*ng payudara bila di picit
« Reply #2 on: December 19, 2012, 10:33:03 PM »
saya juga mengalami kes yang sama.saya telah mempunyai anak berusia 6 tahun.saya ingin anak kedua namun gagal setelah menjalani rawatan kesuburan.Mungkin disebabkan cecair yang keluar itu adalah hormon prolaktin yang tinggi,menyebabkan susah untuk saya conceive lg.Cuba buat blood test dan check sama ada hormon prolaktin tingggi atau rendah.Mungkin itu penyebab kita tak mengandung lg.

Offline inasherina

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 117
  • Suka? +0/-0
Re: cecair jernih likat keluar dari p*t*ng payudara bila di picit
« Reply #3 on: December 20, 2012, 12:37:17 AM »
Saya juga ade masalah yg sama.. saya dah kawin 1 tahun.. tak ada anak lagi.. tapi masalah tu saya hadapi dari sebelum kawin lagi.. saya dah buat blood test tapi doc cakap hormon ok..normal je..kadang-kadang pening memikirkan..

Offline ros

  • Topaz
  • *
  • Posts: 29
  • Suka? +0/-0
Re: cecair jernih likat keluar dari p*t*ng payudara bila di picit
« Reply #4 on: March 16, 2013, 10:10:19 AM »
inasherina
ermm..maybe ok kot..klu dah bt test blood pun ok maknanya okla tu..anggap je ok..lama2 jd ok la kan..ros pon samala..bl bt blood test ok je. so xpayah nak pk lg dah..anggap je kita ni normal..nanti jd betul2 normal la..hehe


 

Powered by EzPortal