collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Author Topic: period awal seminggu  (Read 6481 times)

Offline erin khairin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 59
  • Suka? +0/-0
period awal seminggu
« on: April 09, 2013, 01:59:30 PM »
salam buat kawan semua.

saya nak tanya ada sape2 tak yang datang period awal seminggu..pasal pelik hari ni cik p saya datang awal seminggu pulak. sepatutnya 14hb depan nie baru datang...agak2 takde ape2 yang problem kan??...help..help...1st time datang awal. selama nie tak pernah...  :-\

Offline m i a _s o f h i e™

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 245
  • Suka? +1/-0
  • me, myself & i
Re: period awal seminggu
« Reply #1 on: April 09, 2013, 02:06:56 PM »
salam buat kawan semua.

saya nak tanya ada sape2 tak yang datang period awal seminggu..pasal pelik hari ni cik p saya datang awal seminggu pulak. sepatutnya 14hb depan nie baru datang...agak2 takde ape2 yang problem kan??...help..help...1st time datang awal. selama nie tak pernah...  :-\
wslm eryn. mia kalau period awl 2hari tu adalah. kalau seminggu xpnh lg. eryn baru period td ke? byk?

Offline erin khairin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 59
  • Suka? +0/-0
Re: period awal seminggu
« Reply #2 on: April 09, 2013, 02:10:11 PM »
baru period hari nie. tak banyak. cair2 je

Offline nirikays

  • Berlian
  • *
  • Posts: 4116
  • Suka? +10/-0
  • ..ALL izZ WELL..
Re: period awal seminggu
« Reply #3 on: April 09, 2013, 02:13:33 PM »
seeloknya aeryne tunggu beberapa hari dan tengok flow period same tak macam period terdahulu..kadang2 gangguan hormon tu yg buat period jadi cepat or lambat..kalau sehari je, dan cket, mungkin boleh dikatakan darah baby nak menempel
..kte dh maen gile since kte kenal,
  kte teruskan maen gile kte..  ;D


Ada MenjUal Almond Crunchies Berkaramel. Order? PM/Inbox

http://bit.ly/1wd0sww

Offline m i a _s o f h i e™

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 245
  • Suka? +1/-0
  • me, myself & i
Re: period awal seminggu
« Reply #4 on: April 09, 2013, 02:14:36 PM »
seeloknya aeryne tunggu beberapa hari dan tengok flow period same tak macam period terdahulu..kadang2 gangguan hormon tu yg buat period jadi cepat or lambat..kalau sehari je, dan cket, mungkin boleh dikatakan darah baby nak menempel
aah btol kata nirikays tu. eryn tggu la dlm seminggu cmtu ke.

Offline erin khairin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 59
  • Suka? +0/-0
Re: period awal seminggu
« Reply #5 on: April 09, 2013, 02:16:08 PM »
oh..ok2...thanx ye kawan2..kalau betul period maka sedihla jawabnyer....huhuhu

Offline hope mama :)

  • Topaz
  • *
  • Posts: 49
  • Suka? +0/-0
  • INSYAALLAH
Re: period awal seminggu
« Reply #6 on: April 09, 2013, 04:16:04 PM »
salam buat kawan semua.

saya nak tanya ada sape2 tak yang datang period awal seminggu..pasal pelik hari ni cik p saya datang awal seminggu pulak. sepatutnya 14hb depan nie baru datang...agak2 takde ape2 yang problem kan??...help..help...1st time datang awal. selama nie tak pernah...  :-\

mcm sy 3bulan married priod sy dtg awal smggu. its normal sbb bru kwen sbb rpubahan hormon.awak dh lame kwen or bru?
Bila Allah cepat makbulkn doamu,maka Dia menyayangimu.. Bila Allah lambat memakbulkan doamu,maka Dia ingin mengujimu.. Bila Allah tidak mmakbulkn doamu,maka Dia merancang sesuatu yg lebih baik untukmu.. Sentiasalah bersangka baik dgn Allah dalam apa jua keadaan sekalipun..

Offline zara_sha

  • Topaz
  • *
  • Posts: 41
  • Suka? +0/-0
Re: period awal seminggu
« Reply #7 on: April 09, 2013, 07:21:22 PM »
Zara pun pernah period awal seminggu..tapi next month dah ok..pas tu asyik delay pula hihi...moga2 ada rezeki kita semua...amin

Offline erin khairin

  • Topaz
  • *
  • Posts: 59
  • Suka? +0/-0
Re: period awal seminggu
« Reply #8 on: April 09, 2013, 08:21:32 PM »
saya dah 5 bulan kawen tp ni lah first time period awal seminggu...2 bulan sebelum nie period teratur. bulan nie pulak period boleh ting tong...saya nie dgn hubby pjj...jumpa pun time hubby balik cuti skolah je...huhuhu

Offline seimura

  • Berlian
  • *
  • Posts: 3444
  • Suka? +7/-0
  • https://twitter.com/SeimuraShinda
    • aku dulu dan kini
Re: period awal seminggu
« Reply #9 on: April 10, 2013, 11:58:26 AM »
Biasalah aeryne perubahan hormon tu. :)

Offline zainihidahyu

  • Topaz
  • *
  • Posts: 19
  • Suka? +0/-0
Re: period awal seminggu
« Reply #10 on: April 22, 2013, 09:23:12 AM »
Salam period sy pn sme.. 2 bln kawen lewat semnggu tp bulan nie awl smggu lak...sedihnye.

 


IKLAN

IKLAN PENAJA