collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Mumdreams Postnatal Care  (Read 351 times)

Offline carsturi™

  • Topaz
  • *
  • Posts: 96
  • Suka? +2/-0
  • Abahnya Siti Nur Tsuraya dan Siti Nur Tihany
Mumdreams Postnatal Care
« on: September 25, 2017, 04:39:54 PM »
Assalamualaikum, selamat sejahtera dan salam ma'al hijrah.

Saya bercadang nak menggunakan perkhidmatan Postnatal care dari mumdreams selain dari barangan jualan, juga servis ada ditawarkan. saya tak ada facebook, ayu ada lah..tumpang facebook dia pun sbb nk tgk page siakap keli dgn sultan melaka fans..haha..abaikan..balik kepada topik.

saya tgk (gambar google) ada pakej2 yg ditawarkan, Anggerik, Eustoma, Semalu dgn Blossom, nak tengok melalui web, akaun diorang dah macam kena suspended, tak sempat renew server la tu...hurm..

saya bercadang nak langgan la servis tu, sebab the 3rd incoming, dan ayu nak berpantang sendiri di rumah katanya...

ada tak kawan² di sini pernah melanggan pakej ni? kos pun tak tahu ni, tak ada tulis kat mana²..huhu..nak budjet juga ni, saya kerja kerani..
Quote from: Michael Josephson
Creating a child takes no love or skill; being a parent requires lots of both.
It's me at BabyCenter.com

 


IKLAN

IKLAN PENAJA