collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Bersama selepas Period  (Read 1096 times)

Offline MiszQaseeh

  • Topaz
  • *
  • Posts: 14
  • Suka? +0/-0
Bersama selepas Period
« on: February 09, 2018, 11:36:17 AM »
Salam kawan2....Saya Nak tanya pendapat,ada tak siapa2 kat sini yang pernah ada pengalaman bersama selepas period and then terus hamil...

Kawan Saya Ada Pengalaman.... 6 Bulan perkahwinan die lekat.... die bagi tahu kat saya.... Die bersama suami selepas haid,masa tue die cam confused ade ke tak darahnye.... Die bersama sekali masa tue dan terus lekat... Dia bagi tahu kat saya sebelum nie die bersama masa hari subur tapi tak  lekat2... Tapi dia bersama bukan hari subur and then terus lekat..

Logik ke mcm tue.... Setahu saya kite subur 14 hari selepas period...

Ada tak siapa2 pernah ada pengalaman macam nie...harap boleh berkongsi kat sini... Thanks :)



Offline Kakak nasha

  • Topaz
  • *
  • Posts: 11
  • Suka? +0/-0
Re: Bersama selepas Period
« Reply #1 on: April 11, 2018, 12:54:14 PM »
Salam kawan2....Saya Nak tanya pendapat,ada tak siapa2 kat sini yang pernah ada pengalaman bersama selepas period and then terus hamil...

Kawan Saya Ada Pengalaman.... 6 Bulan perkahwinan die lekat.... die bagi tahu kat saya.... Die bersama suami selepas haid,masa tue die cam confused ade ke tak darahnye.... Die bersama sekali masa tue dan terus lekat... Dia bagi tahu kat saya sebelum nie die bersama masa hari subur tapi tak  lekat2... Tapi dia bersama bukan hari subur and then terus lekat..

Logik ke mcm tue.... Setahu saya kite subur 14 hari selepas period...

Ada tak siapa2 pernah ada pengalaman macam nie...harap boleh berkongsi kat sini... Thanks :)

tak tentu. ikut masing masing punya badan. yang hari subur 12 hari selepas period tu, orang yang kitaran period dia teratur 28 hari. kalau tak test ovulation, kita tak tau bila hari subur. ada orang hari subur dia lewat. ada orang yang cepat. hehe. kadang ada orang lepas period n habis period, selang 3 minggu (seminggu sebelum period mai) ada kluar darah. mati mati dia ingat dia period padahal itu darah implantation . ;)
I'm not a perfect person, I make a lot of mistakes but still, I love those people who stay with me.. after knowing how I really am... tq ☺

 


IKLAN

IKLAN PENAJA