Forum > Kecantikan dan Fesyen

pencuci muka ape yang korang pakai??

<< < (29/41) > >>

fazrie:
saya bru try safi rania.xtahu la sesuai ke tak.sy ni muke berjerawat n pori besar.mcm2 dh cube tp x menjadi dgn saya..nk tny la sabun sebamed tu mmg bagus ke tuk muka jerawat ni.
lagi 1 hehe...sori byk tny. de sapa2 pnh cube produk cuci muka himalaya.ok tak?

mel7:

--- Quote from: fazrie on October 08, 2012, 03:40:44 PM ---saya bru try safi rania.xtahu la sesuai ke tak.sy ni muke berjerawat n pori besar.mcm2 dh cube tp x menjadi dgn saya..nk tny la sabun sebamed tu mmg bagus ke tuk muka jerawat ni.
lagi 1 hehe...sori byk tny. de sapa2 pnh cube produk cuci muka himalaya.ok tak?

--- End quote ---

suami ana muka penuh jerawat. banyaklah parut. bila naik jerawat sian tengok sebab sakit sana sini. Dah cuba bermacam-macam pencuci muka tapi tak berkesan pun. Sebamed xpernah cuba tapi himalaya pernah cuba. Pernah beli sabun buku yang popular berharga RM90 tu, ape ntah jenamanya lupa. Tak berkesan ape pun. Sekarang tak tahu nak cuba apa dah untuk rawatan kulit mukanya. Sabar jela ;D

noraliss:
ana : kalau cara luaran tak buleh, apa kata cuba cara dalaman.. makan ESP Shaklee... nanti kulit gebus and parut pun hilang sedikit demi sedikit :)

mel7:

--- Quote from: noraliss on October 08, 2012, 04:34:52 PM ---ana : kalau cara luaran tak buleh, apa kata cuba cara dalaman.. makan ESP Shaklee... nanti kulit gebus and parut pun hilang sedikit demi sedikit :)

--- End quote ---

cara dalaman pula pernah cuba vco tapi tak berkesan pun. Sudahnya stop je. Tang makan pernah dah avoid makan seafood tapi still naik juga. Try error avoid macam-macam makanan, pun tak berkesan. Sudahnya ana cakap mungkin masalah keturunan sebab adik beradik hubby semua ada jerawat. pencuci muka apa lagi nak cuba lepas ni pun tak tahu lah..hihi  ;D

ziejoera:
saya pakai safi balqis......dari pencuci, scrub, toner, dan krim muka.
harga pun affordable dan tak ragu2 pakai

VCO tu pun amalkan tp bulan ni on off sbb stok da kurang.
Nak jimat, sy sapukan minyak VCO tu..berkesan jugak. parut dekat muka hilang cepat

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version