collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Berurut untuk Ingin Hamil  (Read 274527 times)

Offline atiz

  • Topaz
  • *
  • Posts: 5
  • Suka? +0/-0
Re: Berurut untuk Ingin Hamil
« Reply #1200 on: May 20, 2015, 12:15:22 PM »
Ehe. Ye ke. Tp suhu sy maintain 36.1 ke 36 je. Blood pressure normal. Maknanya xstress dgn keje Sy suspect pasal sy urut dan buat bekam darah pd 14mac, sbb dh lama ttc. Belum ada rezki. Nk masuk thread mana ek. Tq mawar.

Offline babykuku

  • Topaz
  • *
  • Posts: 17
  • Suka? +0/-0
Re: Berurut untuk Ingin Hamil
« Reply #1201 on: January 30, 2016, 11:58:20 PM »
Siapa yg tahu ada tak tukang urut utk hamil di area berdekatan Putrajaya dan Bangi ?

Offline ainonono

  • Topaz
  • *
  • Posts: 7
  • Suka? +0/-0
Re: Berurut untuk Ingin Hamil
« Reply #1202 on: December 05, 2016, 05:23:48 PM »
haah mawar..ptg ni saya berurut..mak jah ni bln dpn pergi umrah..bulan 4 baru ada..

smggu i fully book appointment dia..

saya sggup ambik cuti half day harini utk berurut..

hrp2 ada rezeki saya  :-*

Salam dear,

macam mana ye pengalaman urut dengan makjah tu? ok tak? maaflah da lama baru nak tengok post ni :D

Offline ainonono

  • Topaz
  • *
  • Posts: 7
  • Suka? +0/-0
Re: Berurut untuk Ingin Hamil
« Reply #1203 on: February 07, 2017, 09:22:46 PM »
Salam semua.

Saya nak share.

Saya hamil 10 minggu. Alhamdulillah selepas berkahwin 5 bulan. Dalam masa 5 bulan saya mmg hampir setiap bulan saya ber ttc. Ada juga yang kecewa, walau pun baru 5 bulan kan. One day waktu subur, mak mertua saya kata dia nak urutkan so saya dengan gembiranya memang suka kalau diurut ni and MIL saya pula memang seorang tukang urut kat kampung, dan malam tu saya bersama suami dan alhamdulillah, 10 minggu. Saya tak kata 100% rely on berurut , tapi ikhtiar perlu adakan. Memang masa MIL urut katanya rahim saya macam ke kanan sikit  ;D

Offline mamalieza82

  • Topaz
  • *
  • Posts: 19
  • Suka? +0/-0
Re: Berurut untuk Ingin Hamil
« Reply #1204 on: August 04, 2017, 11:01:29 AM »
Saya nak tanya saya baru lepas berurut untuk naikkan peranakan..lepas tu saya period..6 hari..lebih kurang 3 hari lepas period saya bersama dengan suami..esoknya rasa macam sengal2 sikit..kenapa ye..ada yang tahu tak..

 


IKLAN

IKLAN PENAJA