collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: UPT selepas IUI  (Read 336037 times)

Offline Rina_Z

  • Topaz
  • *
  • Posts: 1
  • Suka? +0/-0
Re: UPT selepas IUI
« Reply #1825 on: December 14, 2015, 03:03:09 PM »
Assalam semua...  :)

Saya baru join RH...

Semoga yang dah buat iui berjaya conceive...

Esok turn saya buat iui pertama kali...Didoakan semoga semua berjalan lancar ye... :)

Offline Suennn

  • Topaz
  • *
  • Posts: 2
  • Suka? +0/-0
Re: UPT selepas IUI
« Reply #1826 on: September 16, 2016, 02:41:12 PM »
Salam..jom aktifkan blk post ni..siapa yg br buat iui thn ni dan berjaya kongsi la disini..sy br buat iui 9/9 hr tu..masih dlm penantian..dah 7 thn berkahwin..

Offline AinHawa

  • Topaz
  • *
  • Posts: 17
  • Suka? +0/-0
Re: UPT selepas IUI
« Reply #1827 on: January 28, 2017, 10:09:40 PM »
Salam..jom aktifkan blk post ni..siapa yg br buat iui thn ni dan berjaya kongsi la disini..sy br buat iui 9/9 hr tu..masih dlm penantian..dah 7 thn berkahwin..


Hi Suennn camne result IUI bulan 9 haritu? Tarikh IUI kita sama  saya berjaya ms tu tapi tak bertahan lama gugur ms 5 mggu 4hr.
 Skrg da buat 2nd IUI.
Seksanya two weeks wait ni. Memang buat tak sabar buat upt. Tapi sepatutnya kena tggu 14 days after iui  @14dpiui
Haritu saya detect pada 13 dpiui.
So cycle iui kedua ni jd seram plak ble 11dpiui negative lagi huhu. Cuba terfikir awal kut ..mane tahu ade org xsama setiap pregnancy ade yg detect awal ade yg lambat.
Doa je yang baik2

Offline dline70

  • Topaz
  • *
  • Posts: 84
  • Suka? +0/-0
Re: UPT selepas IUI
« Reply #1828 on: February 04, 2017, 03:54:30 PM »
Saya akan bt iui ..arap ada rezeki saya..telor saya alhamdulilah..semoga urusan saya d permudahkan..doakan saya yee kwn2

Offline yayarin

  • Nilam
  • *
  • Posts: 259
  • Suka? +0/-0
  • ~Semua Untuk Mu~
Re: UPT selepas IUI
« Reply #1829 on: February 06, 2017, 09:22:42 AM »
Saya akan bt iui ..arap ada rezeki saya..telor saya alhamdulilah..semoga urusan saya d permudahkan..doakan saya yee kwn2

Semoga urusan awak dipermudahkan dan beroleh hasil seperti yang dikehendaki..



Offline diahdinda

  • Topaz
  • *
  • Posts: 23
  • Suka? +0/-0
Re: UPT selepas IUI
« Reply #1830 on: September 13, 2017, 10:47:33 AM »
Assalamualikum..sya baru dlm forum nie. Jom aktifkan balik forum nie  :) dh lama saya jadi pemerhati forum nie. Saya dh khwin 7 tahun tapi xde rezeki lagi untuk mencium bau baby dan tak pernah mengandung sekali pun. Selama 7 tahun macam2 dugaan yang perlu saya tempuhi, salah satunya pertanyaaan demi pertanyaan org sekeliling. Tapi sya sentiasa positif walaupun kadang2 terasa sedih. Alhamdulilah saya punya suami yang sangat memahami dan menghargai saya sebagai isteri,itu juga bg saya rezeki yg besar kerana dianugerakan suami sepertinya. Semoga berpanjangan la jodoh kami. Saya telah membuat rawatan iui pertama kali pada 6/9/17 dan hari nie hari ke7 selepas iui. Khamis nie jumpa balik dgn doc utk ambik darah. Dan 10/10/17 ada opiment dgn doc. Semoga usaha kali ini berjaya. Saya buat rawatan dekat HUKM..dengan proff Hasim. Doakan saya ye kawan2

 


IKLAN

IKLAN PENAJA