Forum > Perjalanan, Percutian, Pelancongan, Penerbangan

Taman Pertanian Malaysia, Bukit Cahaya Seri Alam, Shah Alam

<< < (7/16) > >>

suealeen:
ada rumah, ada chalet boleh sewa, Lady
cuba check link yang akak bagi kat page 1
rumah-rumah ni terletak di kampung budaya
antara rumah yang ada adalah Rumah Kelantan dll

fisa:
tertarik dan menarik ni...boleh d usul kan kat adik beradik yang lain tempat melepak yang baru ni...
ermmmm last skali pergi time sekolah dulu...aduhaiiii lama bangat nie....harusss pergi lagi ni...

Lady of Leisure:

--- Quote from: suealeen on November 08, 2010, 12:31:41 PM ---ada rumah, ada chalet boleh sewa, Lady
cuba check link yang akak bagi kat page 1
rumah-rumah ni terletak di kampung budaya
antara rumah yang ada adalah Rumah Kelantan dll

--- End quote ---

dah masuk website tu.. sangat menarik ye...
ada notice kata rumah iklim ditutup sementara sebab nak prepare untuk winter ehhehe bestnyaa..

suealeen:

--- Quote from: ummi on November 08, 2010, 07:25:03 AM ---sue, boleh le kita buat outing sini.. dgn gathering sekali... siapa yang tak mau snap2 photo boleh jadi model utk kita...

--- End quote ---

tu le... kalau outing kat sini entrance fee dia pun murah je...
tempat especially kolam renang tu privacy sket

suealeen:

--- Quote from: fisa on November 08, 2010, 12:35:46 PM ---tertarik dan menarik ni...boleh d usul kan kat adik beradik yang lain tempat melepak yang baru ni...
ermmmm last skali pergi time sekolah dulu...aduhaiiii lama bangat nie....harusss pergi lagi ni...

--- End quote ---

hari tu kesian ada sorang cina ni
pergi situ bawak bekas & joran
sekali tasik tu dia orang tengah bagi kering sebab nak baikpulih untuk aktiviti baru

tapi tempat lain lebih kurang sama je
tak pergi kat area dusun
mana tau kot musim buah ke sekang ni

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version