Forum > Perjalanan, Percutian, Pelancongan, Penerbangan

Tiara Beach Resort, Port Dickson

<< < (2/16) > >>

ummi:
risa, mekasih.. st2 membantu
baca review rasa nak pegi sgt dah ni
nak bawak kakak sebenarnya ke sana...

kalau apartment yang dekat mudah tu okay tak?
sya tolong respond gak.. akak tau sya pegi TBR hari tu, dan ikut mudah

ArOn:
Owwhh Tiara mmg besh Ummi, tang taman tema tu mmg tk puas rasa mandi manda....sama mcm bukit merah n gambang resort jugak, cuma beza harga...klu nk bajet-2 gambang resort kira ok gak lah...

hasrisa:
akak survey dalam website yg saya bg
kat mudah tu rasa2 org yg beli apartment kat situ
nanti takde bfast..
eh..best pulak panggil ummi kakak:)

kak nora...bukit merah and gambang tu entrance water park bayar asing2
kalau kat tiara ni waterpark dia dalam hotel
kire2 inland waterpark...
so, main le pagi petang siang malam memang tak payah bayar dah
hehehe tapi petang kol 6 dah tutup ler..
prepare untuk malam punya aktiviti plak:)

hasrisa:
lagi satu...org luar takleh masuk waterpark ni
sape2 yg dok hotel je boleh..
tapi kalau ada special request
boleh lah..nak mandi manda aje
tapi untuk group yg besar lah lebih dari 50pax

Lady of Leisure:
kak risa, lady dok lalu sini kalau balik melaka, kalau lalu sini mesti sakit leher dok jengah kot luar ekeke.. jengah sebab nak tengok theme park tu la tapi tak leh nampak dari luar kan.. katanya ada pantai buatan kat sini kan?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version