Forum > Kehamilan

perut krem di awal kehamilan....

<< < (20/46) > >>

miznour:

--- Quote from: sasa on July 24, 2012, 09:21:14 AM ---insyaallah 6w nmpk dah kantung...jgn risaula.xde papelah..enjoy jer jd mummy to be ni ;D

--- End quote ---

hehehe..okay2..mau heppy2 aje..x mo pikir2... ;)

Mama jaja:

--- Quote from: babydumex on July 23, 2012, 03:48:44 PM ---salam,
saya nak tanya pada sesiapa yang ada pengalaman la.
saya tak disahkan hamil pun. UPT asyik -ve je. tapi period dah lewat 3minggu. perut pula kebelakangan ni memang sakit macam tegang. kat belah bawah tengah. (ari2/rahim taksure)

saya risau benda lain. saya pernah scan 3minggu lepas and doc kata takde pape. sebab dah lama rasa tegang. cuma start semalam macam sakit sikit tak selesa. bukan pedih, tak reti nak explain.  :(

pinggang saya sakit, slalu pening2 kadang2 migrain, bila malam je rasa seram sejuk nak demam. badan panas, tapi siangnya ok. ada sesape pnah rasa macam ni? dah confuse. dah 3orang doc jumpa. sama gak. suma cakap takde pape.

--- End quote ---
babydumex. try buat upt sendiri. Krem@tegang kadangkala jadi sebab dinding rahim tebal samaada nak period@proses penempelan zigot. Try wat upt sendiri dulu. Ada orang lambat detect. Dah brapa lama babydumex kawin.

nad_dieya:

--- Quote from: ezamin on July 24, 2012, 10:56:35 AM ---babydumex. try buat upt sendiri. Krem@tegang kadangkala jadi sebab dinding rahim tebal samaada nak period@proses penempelan zigot. Try wat upt sendiri dulu. Ada orang lambat detect. Dah brapa lama babydumex kawin.

--- End quote ---

ezamin, mcm mane kalau period dah lame abis tapi perot still rase krem,keras n padat?

Mama jaja:
xtahula Nad sebab tu yang eza alami sekarang. dari sebelum period lagi macam tu. Ingat dah habis period ok rupanya dok keras macam tu juga. Dua tiga ari ni terasa keras. Nak kata buncit macam lain macam je. Kat kawasan ari2 tu keras je kiri kanan. Kalo ikut putaran period bulan lepas(21ari) minggu ni due. Kalo ikut cycle nbiasa 28 ari minggu depan baru due. Sekrang ni xpasti simptom yang ada ni nak period @little khalifah nak membesar di dalam rahim ni. Tunggu je dulu.

Lala Aziz:

--- Quote from: dzahra on July 20, 2012, 03:19:21 PM ---hai lala ......
baru 40 hari kawin? waa still pengantin baru la ni...hihihihi anyway selamat pengantin baru.....

saya pun alami apa yang lala alami tapi saya start krem tu on CD17 - CD24.... sekarang ni saya Cd26... n da 2 ari ni krem tu da kurang... tapi kalau pening mual n letih tu mmg stil la rasa la...nak baring jak...hihihihi.... anyway kalau lala lum delay better tunggu delay period dulu baru cek.... jadi semangat sikit hihihihi.... kalau nak test sekarang jugak.... beli upt test jenis dip n tell..... blh mengesan kehamilan sebelum delay period.... saya masi bersabar menunggu period...kalau delay insyaAllah baru buat upt..... doakan sya tau....
 :)

--- End quote ---


huhu sdg menanti la ni...skunk ni makin menjadi lak kremnya...malam xblh tdo sbb asyik ngilu kt ari2...sdg menanti date peod ni..huhu ye..ye...jom sesame doa mudah2an ade berita indah buat kita...aamiin...  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version