Forum > Hospital, Klinik dan Doktor

Senarai2 klinik2 pakar sakit puan..

<< < (4/4)

mimiwiwi:

--- Quote from: kyera on July 19, 2011, 01:56:31 PM ---saya nk cari klinik @ pusat rwtn area sg. buloh, damansara & kepong..nk buat vagina  scan..nk ttau saiz telur...klu doc pompuan lg bagus...

--- End quote ---

klu are sungai buloh....
sy penah buat rawatan kat Pusat Rwatan Damansara Damai. ...Pusrawi Corporation & Putra Medical Centre...semuanya sgt ok...

sSarah:

--- Quote from: Awin on May 10, 2011, 01:21:23 PM ---sesiapa yg duk area taman melawati boleh pergi kat klinik pakar wanita & kanak2 desa melawati... doktor nya sgt baik & caj pun berpatutan.. :)

--- End quote ---

sama dengan klinik pakar wanita medina ke?
saaaangat bagus la doktor, bagi banyak penerangan, nasihat, siap ada sesi berdoa bersama-sama.
pegi lepas maghrib. ada lagi 21 orang sebelum. ingat nak balik dah sebab ramai sgt. tapi husband kata, kalau betul2 ramai macam ni, mesti doktornya bagus.
dapat masuk lepas pukul 1 pagi. selepas saya pun masih ada orang menunggu lagi.

dahlia mayesa:
kalo melaka kat mana ek?

suriati:

--- Quote from: dindaku on April 01, 2011, 12:55:45 PM ---nak cari klinik sakit puan yang baik+kualiti di puchong,serdang@seri kembanagn atau equne


--- End quote ---

kalo kat equine klinik jameaton sdn bhd..klinik sakit puan..tentang bayaran sy xpasti..dengar2 orang cakap klinik tu ok..

sheilaradzi:
Nak share jugak..kalau kat jb ni,selain dr noraini kat putri dan dr lim kat johor specialist,sy suka dr hoo kat hoo specialist,tmn sentosa..mmg tiap2 bulan check up dgn dia..mmg sgt friendly dan detail penerangan dia..

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version