collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Epal Merah Rasa Masam  (Read 1841 times)

Offline MiszQaseeh

  • Topaz
  • *
  • Posts: 14
  • Suka? +0/-0
Epal Merah Rasa Masam
« on: December 21, 2017, 07:50:19 PM »
Salam..kawan2 saya nak tanya nie..... Due period saya 4 hari lagi....Sejak kebelakangan ini saya rasa pelik la...tadi kat ofice saya makan epal merah and saya rasa sangat masam...rasanya macam epal hijau... Tp yg peliknya dua2 kawan saya makam die kate xmasam pown... Tp saya rasa masam sangat sampai pening kepala.... Balik makam lagi epal merah yang kat umah... Pown rasa masam ...saya macam tak tahan rasanya.... Ada ke epal merah masam... Tp dulu saya makan epal merah takde pown mengeluh masam macam nie... Saya pown confused..huhuhu...ada tak kawan2 pernah kena macam nie.... Saya sebenarnya berharap pregnant..dh setahun 8 bulan kahwin.... Masih belum lekat.... Tapi tak mengharap sangat..cuma pelik jex.... Tadi pown kawan ofice saya bawak durian... And saya tak tengok tue durian tapi saya bau mcm sampah busuk yang lama tak buang tue... Nk muntah bau die.... Perkara nie memang pelik giler..and saya dah berapa hari sembelit...perut rasa memulas tapi tak keluar.....huhu.....kalau kawan2 ada pendapat boleh la balas post saya nie... Tq
« Last Edit: December 21, 2017, 07:52:48 PM by MiszQaseeh »

Offline carsturi™

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 101
  • Suka? +2/-0
  • Abahnya Tsuraya, Tihany dan Tasneem
    • #twitter
Re: Epal Merah Rasa Masam
« Reply #1 on: December 28, 2017, 10:02:39 AM »
salam juga, perubahan hormon mmg begitulah..kdg para suami pun pening kepala nk layan karenah si isteri, terutama yg pasangan muda lah, kalau ank dh berderet, xde menjadi masalah pun, dh faham sangat...
Quote from: Michael Josephson
Creating a child takes no love or skill; being a parent requires lots of both.
It's me at BabyCenter.com

Offline Kakak nasha

  • Topaz
  • *
  • Posts: 11
  • Suka? +0/-0
Re: Epal Merah Rasa Masam
« Reply #2 on: April 08, 2018, 04:32:57 PM »
Salam..kawan2 saya nak tanya nie..... Due period saya 4 hari lagi....Sejak kebelakangan ini saya rasa pelik la...tadi kat ofice saya makan epal merah and saya rasa sangat masam...rasanya macam epal hijau... Tp yg peliknya dua2 kawan saya makam die kate xmasam pown... Tp saya rasa masam sangat sampai pening kepala.... Balik makam lagi epal merah yang kat umah... Pown rasa masam ...saya macam tak tahan rasanya.... Ada ke epal merah masam... Tp dulu saya makan epal merah takde pown mengeluh masam macam nie... Saya pown confused..huhuhu...ada tak kawan2 pernah kena macam nie.... Saya sebenarnya berharap pregnant..dh setahun 8 bulan kahwin.... Masih belum lekat.... Tapi tak mengharap sangat..cuma pelik jex.... Tadi pown kawan ofice saya bawak durian... And saya tak tengok tue durian tapi saya bau mcm sampah busuk yang lama tak buang tue... Nk muntah bau die.... Perkara nie memang pelik giler..and saya dah berapa hari sembelit...perut rasa memulas tapi tak keluar.....huhu.....kalau kawan2 ada pendapat boleh la balas post saya nie... Tq

Alhamdulillah. saya suka baca part sis kata tak berharap sangat. relaks je cool je hehe. sampai masa nanti kalau tak period jugak boleh UPT hehe. Kalau macam curious degil nak tau jugak nak dapat jawapan, jangan takut. Slumber je p beli UPT 'Dip N Tell' warna hijau . Bole test esok. Kalau 1 line je jangan kecewa dulu. sebab kotak hijau tu ada dua strip. sampai tarikh patut period, kalau tak period jugak, tahan sampai esoknya. esoknya tu baru test okay  ;)
I'm not a perfect person, I make a lot of mistakes but still, I love those people who stay with me.. after knowing how I really am... tq ☺

 


IKLAN

IKLAN PENAJA