collapse collapse

* Ratuhati di Facebook

* Carian


* Profile

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Saiz baby tak sama usia  (Read 1432 times)

Offline mrs bahar

  • Topaz
  • *
  • Posts: 11
  • Suka? +0/-0
  • Berusaha meramaikan umat nabi muhammad
Saiz baby tak sama usia
« on: June 10, 2018, 01:36:30 PM »
Assalamualaikum, saya baru disahkan positif pregnant..2nd baby...ikutkan LMP da 7w...tp scan nmpk kantung,n dot putih dlm kantung...doc ckp bru 5w..huhu..normal ke x..sy risau sgt

Offline mizzfatin87

  • Zamrud
  • *
  • Posts: 112
  • Suka? +0/-0
Re: Saiz baby tak sama usia
« Reply #1 on: June 20, 2018, 11:38:55 AM »
Sy pun baru jadi scan 7w kantung xde isi dan saiz jadi 6w
Then dr da buat surat refer hospital
Tapi still takde darah apa2 keluar
Mse 10w scan lagi skali tgk dah ade baby dah cume baby tu tak ikut usia . Baby baru 8w
Dr ckp persenyawaan lewat jadi tak leh ikut tarikh last menses tu

 


IKLAN

IKLAN PENAJA